istediğiniz her ensturmanı klavyeyle çalın

ZoRRoKiN

Özel Üye
7 Ağu 2005
2,149
374
WORLD
Açıklama:
Arkadaşlar yepyeni bir programlar karşınızdayım.Biliyorsunuz her bir enstrüman için ayrı ayrı programlar vardı ama bu programda hepsini ve daha fazlasını bulabilirsiniz.Kısacası programın çalabildiği enstrümanlar:

* Akustik Büyük Piyano
* Kanun
* Ayaklı Piyano
* Akustik Gitar(Klasik)
* Akustik Bass Gitar(Elektro)
* Keman
* Orkestra Çalgıları
* Trombon
* Saksafon
* Fülüt
* Üflemeli Çalgılar
* Koto
* Steel Drum
* Kuş Sesi

Programı klavye ile kullanıyoruz."Slient Night"gibi resimde notaları var biz de bu notaları klavyeden çalarak güzel müzikler elde edebiliyoruz.Programı eğer iyi bir şekilde öğrenirseniz 100 çeşit enstrüman sesi bile yaratabilirsiniz.

http://www.kbdmusic.com/music.exe
 
5 Ağu 2007
88
0
proğram güzel açtım,denedim
ancak kurduktan sonra monitörde maus ile sağa tıklayıp yenile dediğimde
"lütfen Windows ATI Calalyst Contro Center ürününü yapılandırırken bekleyin"
"Gerekli bilgiler toplanıyor "
diye yükleme sayfası cıkıyor
sizdede aynı sorun oldumu acaba
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.