Istek / sorun / ve cihazlariniz hakkinda herseyi sorabilirsiniz.

arjnsvn2

Yeni üye
26 Mar 2015
2
0
Sa kardeşler. Discovery cihaz mac adresi nasıl değiştirebilirim? Mac Spoofer ve birçok program işe yaramadı
 

hveb55555

Yeni üye
17 Nis 2015
21
0
Arkadaslar telefona az önce format attım chrome da her sitede adsmitted mi öyle bi siteye atıyor geçenlerde annemin telefona da aynı şey oldu fabrika ayarlarına döndürdüm hala ayni benim telefonda da olunca bi sorayım dedim yardım eder misiniz? (Cihaz s4)
 

Samusya

Üye
29 Haz 2015
64
0
İstanbul
Arkadaşlar merhaba

Bildiğiniz üzere ''periscope'' adlı uygulama çıktı. Bununla birlikte canlı yayınlar yapılmakta. İsteğim şu yönde olucak.. Yaptığımız ve takip ettiğimiz kişilerin yayınlarının kayıtlarını video olarak nasıl indirebiliriz.
Telefona veya pc ye bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok memnun olurum.
Konu yalnış yerdeyse kusura bakmayın şimdiden.
Teşekkür ediyorum şimdiden..
 
7 Tem 2007
9,549
89
Bildiğim konularda ben de yardımcı olmaya çalışayım konuya destek amacıyla.

selam ilgin ve alakan için şimdiden teşekkür ederim. Android de Dragon Blaze adında bir oyun var bu oyunda herhangi bir elmas veya para hilesi yapabilirmiyiz https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamevil.dragonblaze1.android.google.global.normal tekrar teşekkür ederim

Öncelikle oyunlarda hile yapabilmen için cihazının ROOT lu olması gerekiyor.
Cihazın ROOT lu olduğunu varsayıyorum. Freedom adlı uygulamayı deneyebilirsin çoğu oyun / uygulamada hile yapılabiliyor.
http://www.turkhackteam.org/google-...m-apk-full-1-0-6-indir-son-surum-android.html
Konudaki versiyon eski olabilir. Son sürümü aratarak bulabilirsin.

s3 mini çin versiyon için numara engelleme lazım
http://www.turkhackteam.org/tht-yardim-merkezi/1151015-numara-engelleme.html
Konuyu okuyun. Extra uygulamaya gerek yok

Android telefondan aynı ağ üzerinde olmayan telefondan facebook vs. sızmak mümkünmü ?
http://www.turkhackteam.org/google-...ndrorat-kurulumu-detayli-videolu-anlatim.html
Konuyu okuyun detaylı anlatım mevcut.

Online kafa topunun hileli apk'sını yükleyebilirmisiniz Teşekkürler

https://www.youtube.com/watch?v=uISwb7N1Rro

Videoyu izleyin. Anlatımı ve linki verilmiş. Denemedim indirip denemek sana kalmış.
 
7 Tem 2007
9,549
89

nostr1453

Yeni üye
8 Ağu 2015
11
0
Arkadaşlar elimde reeder w7ic windows 8.1 tablet var buna nasıl android yükleybiliriz yani tek işletim sistemi olacak o da android olacak denedim intelin sitesinden uygun rom u indirdim yükledim androidi boot ediceğim sırada install first kernel felan dedi yapablar yardım edebilirlermi ? çok saolun...
 

wirklichr

Üye
22 Eki 2014
79
0
Merhaba android için bir apk'nın ismini, iconunu değiştirebileceğim bir yöntem var mı? "label" kısmında değiştirmeyi denedim fakat kullandığım programda "label" kısmı yok. Teşekkürler.
 

srdrrr

Yeni üye
9 Eki 2007
4
0
Merhaba arkadaşlar.
Benim sorum ise şu:Telefona yüklediğimiz android programı menüden gizleyebilioruz.Ama menü de gizelnen program paylaş menüsünde(penceresinde) gözüküyor.
Buradan nasıl gizleyebiliriz ? Örneğin bir resmi paylaşmak istediğimde bir sürü program çıkıyor.Menüde gizlenen program burada gözüküyor.
Bunun telefon ayarlarında olmadığını ve yazılımsal olduğunu tahmin edebiliyorum.Ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.
Yardımcı olabilir misiniz ?
 

xx11xx11

Üye
30 Tem 2009
213
0
Merhaba arkadaşlar.
Benim sorum ise şu:Telefona yüklediğimiz android programı menüden gizleyebilioruz.Ama menü de gizelnen program paylaş menüsünde(penceresinde) gözüküyor.
Buradan nasıl gizleyebiliriz ? Örneğin bir resmi paylaşmak istediğimde bir sürü program çıkıyor.Menüde gizlenen program burada gözüküyor.
Bunun telefon ayarlarında olmadığını ve yazılımsal olduğunu tahmin edebiliyorum.Ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.
Yardımcı olabilir misiniz ?


Senin d3digin sey gizle yaptigin sadece ana menude gorunmuyor okadar ama yeteneklerini islemlerini yapar sadece gorun muyor yazilimsaldir yada rootlu ise kaldir komple o programi
 

Lacoste755

Yeni üye
7 Ağu 2015
4
0
Istek ve sorunlarinizi konu altina yazin yardimci olalim.
Selam kardes bana adambulma programi lazim. Bankalar falan kullaniyo ya aradigimiz kisiyi bulmak icin. Yada ona benzer mukemmel bir program. Telefon icin olsa daha guzel olur. Adamin adi soyadi ve baba adi var ama ben numarasini ve baska bilgilerini bulmak istiyorum
 

BufGix

Uzman üye
7 Ağu 2015
1,089
2
Phobos/Space
Telefonumun markasu ZTE TURKCELL T40 telefon root lu rom atacam ama sadece ZTE blade dite bir telefonun sacma salak bir ROM u var telefona cynogen mod yuklemek istiyorum acaba mumkunmudur. Bayagi arastirdim yanliz ingilizcem pek olmadigi icin bazi siteleri anlamdim eger stabil bir ROM varsa soyleyebilirmisiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.