::: istemiyorum :::

asi_kız

Uzman üye
17 Eyl 2006
1,482
28
kara bir güneş bu başımızdaki,doğdum derken öldürüyor adamı,çarşaflara sardığım yüreğimi daha ne kadar karartacaksın söyle!zaten ben bende değilim artık,gittin gideli bi garibim böyle!soğuk bi hasret esti uzaklardan,soğuk bi bakış getirdi adı aşk var sayılan!
gidiyor musun!
dur!
bi kaç sözüm kaldı söyleyecek!
beni benden aldın,geri ver!
geri ver döküğüm yaşlarımı,
geri ver çaldığın zamanımı,
geri ver duygularımı!
geri ver beni bana yalvarırım... geri ver!
kendini ***ürüyorsun bari bırak ben bende kalayım!
bakmak istemiyorum arkandan gelecek misin diye!
istemiyorum kadeh kadeh ağlamayı yokluğunun şerefine!
ben seni senle yaşamak istiyorum..
ellerin ellerimde terlesin ne olur!ne olur çok görme!
ya da git..
ama bırak beni bana!
başka türlü gidemezsin!
gittiğini sansanda bi yarım sende kalır!
bi yarın bende kalır sevgilim!
pişman olursun!!!

artık dur!,geri ver!gözyaşlarımı,zamanımı,,duygularımı!...yalvarır ım...ben bende kalayım!istemiyorum kadeh kadeh ağlamayı yokluğunun şerefine!senle yaşamak istiyorum..ne olur!!!!!!


alıntı
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.