İttifak, kanla değil kanunla olur

KEZA42

Uzman üye
29 Ara 2008
1,437
0
cyberalem
Ülkesine ihanet eden ve paralarını sizin ülkenize taşıyan üçüncü dünya ülkelerinin hain yöneticileri bile sizin ihanetinizden şeytana sığınıyor.
"Benim yanımda olmayanlar terörün yanındadırlar" dediğiniz günden beri ülkenize kirli paralar akmadığı için kara parayla şişen karnınız boşalmaya başladı.
Sömürü aleti olan uluslararası şirketleriniz iflas etti.
Önce Amerikan vatandaşlığı verdiğiniz insanları yeniden sorgulamaya tabi tutmanız, paniklediğinizin ve zayıflığınızın fotoğrafıdır.
Halkı Müslüman ülkelerden gelen ilim adamlarını, siyasilerini, iş adamlarını terörist gözüyle görüp köpeklere koklatmanız sonucu izzeti olan binlerce beyin, senin ülkene göç etmemeye ara verdi. Beyin göçü durdu.
Altı milyar insanın yüzde doksanı sizi leş kargası gibi görmeye başladı.
Dünyanın neresinde yerüstü veya yeraltı kaynakları varsa sizin adamlar orada.
İran mitolojisindeki Dahhak gibisiniz. İçinde büyüttüğünüz yılanlara insan beyni yedirerek yaşıyorsun.
Kendinizi mahvettiniz bari çocuklarınızı mahvetmeyiniz. "Daha şimdiden "Şu, şu, şu ülkelere turistik seyahat yapmayın "diye halkınızı uyarıyorsunuz.
Seyahata çıkan her vatandaşın arkasına iki Amerikan askeri takamazsın. "Takarım" diyorsan hapishanede gardiyan nezaretinde avluda yürüyüş yapan adama döndürürsün kendi vatandaşını.
Bir gün gelecek kendi ülkeni açık hapishane haline getireceksiniz.
Hapishane halinde yaşattığınız insanlarınızı gaz maskeleriyle yatağa sokuyorsunuz.
Lokantalara sandalye sayısı kadar gaz maskesi taktıracaksınız.
Hava zehirlenirse diyerek evlere oksijen boruları döşeteceksin.
Ya borulardan zehir gelirse deyip söktüreceksin.
Zalim Haccac, ölüm döşeğinde "Boğuluyorum, üzerime kan geliyor, dizlerime çıktı, boğazıma geldi, boğuluyorum" diyerek geberip gitmiş. Öldürdüğü insanların kanında boğulmuş.
Siz boğulup gideceksiniz bari çocuklarınıza acıyınız. Kültür yapınızı değiştiriniz.
Yaptığınız her cinayetin Vatikan papasının affedeceği inancından vazgeçiniz.
Bağdat'ta doğup büyüyen ve dünyaya sesini duyuran Fuzuli:
"Dökme kanın ehli ışkın zulm ile nâhak yere
Çün bilirsin padişahım yerde kalmaz kanımız"
Yani: "Aşk ehlinin kanını haksız yere akıtma. Çünkü kanımız yerde kalmaz" dedikten sonra:
"Sayyad sakın cefa yamandır
Bilmezsen mi ki kana kandır"
Yani: "Ey can alıcı avcı, cefa, zulüm çok kötüdür. Kana kan olduğunu bilmez misin" diyerek beş yüz sene sonrasının Amerikasına yol gösteriyor.
Ülkelere barış, kanla değil kanunla gelir.
Ama sizin dünyanın yedi yüz yerinden daha fazla yerinde adam öldürme, kan akıtma üsleriniz var da bir tane hukuku yaygınlaştırma üssünüz yok.
Malcolm X yani Malik el-Şahbazı hatırlayın. Amerikan tarihinin en kirli işlerini yapan, senatörlere bile kirli hizmetler sunan bu adam, hapishanede Müslümanlarla tanıştıktan ve Müslüman olduktan sonra Amerikanın en dürüst insanı haline geliverdi.
Malcolmlar, Malik olsun. Claylar, Muhammed Ali olsun. Yeryüzü İslâm'ın adaletiyle dolsun. Amin.

(alıntı)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.