izmirli Asteğmen'nin Sehit oLduktan sonra silahi birakisi

CaLLouS

Kıdemli Üye
30 Ocak 2009
3,025
0
IzmirLi Asteğmen'nin teLefon görüsmesinde yengesiyLe yaptigi konusmada " Sessiz gittim ama dönüsüm muhtesem oLucak." Dönüsüm muhtesem oLucak diyen Asteğmen Sunay gercekten öyLe geLmisti.Sanina yakisan bu kutLu mertebeye uLasmisti.

Sehit askerin Annesi : Benim oğLum hic birseyden yiLmadi CANINI vermektende yiLmadi.

Sehit Askerin Kardesi: SesLeniyorum sesLeniyorum ama icimdeki ses diyorki sesLensende artik yok yok yani geri dönüsü yok gitti.

Bölgeye cenazeyi aLmaya geLen askerLer ne kadar ugrastiLarsada Sunay'in eLinden siLahni aLamadiLar morg'a o sekiLde kaLdiriLdi.Kim biLir beLkide siLah'ini kimseLere tesLime etmek istemedigindedi.Morg'ta KomutanLarindan birisi inaniLmasi güc ama bir o kadarda anLamLi bir sekiLde aLdi siLahini tipki CanakkaLede siLahini tesLim etmeyen ATA'si gibi.

Komutanin hareketi üzerine Morg'ta buLunan Er Asker siLahi aLmak icin siLaha sariLan eLLerini acmaya caLisir ne kadar zorLasada aLamaz acamaz ellerini ve Komutan'i Son sözünü söyLer.

Komutan: ASKER GÖREV BITTI SILAHINI BIRAK.


Birçok yerde görmüşsünüzdür fiLmini
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.