Japonlar Suya Yazzi Yazdi!!

TheCyber16

Katılımcı Üye
16 Eki 2006
259
1
D.BaKıR
Japonya'da* Akishima Laboratories'de suyun üzerine yazı yazabilmek için bir teknoloji geliştirmişler. Dalga yaratmak için 50 adet parça içeren bu alet aynı anda yaratılan dalgaların üstüste binen oluşumları sayesinde su üstünde harf ya da resim oluşturabiliyor. Tabii ki bunun için güçlü bir bilgisayar Bessel Fonksyionlarını kullanarak bir sürü hesap kitap yapıyor. Alet aynı görüntüyü üç saniyede bir oluşturabiliyor
watersurfaceprintingkc5tj6.jpg
 

Hephaistos

Yeni üye
27 Ara 2006
1
0
tmm güzel bu adamlar hırslı falan ama japonya da gülme kursları açılmış ve heriflerin sadece %2 si tanımadıklarını birini görünce tebessüm ediyomuş. bu tam bi felaket bence :D
 

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
ben bu japoNLardaki zekaya hayranım yHa..adamLar yaKında teknoLoji kOnUsunda dünYaya HükMedicek düzeye geLİcekler..
 

devidoff

Katılımcı Üye
22 Ara 2006
458
14
Turquie
Bende Türk Milletine Hayranım. BENCE TÜRK MİLLETİNİN YAPAMIYACAGI HİÇBİRSEY YOKTUR TÜRKÜN ELİNDEN HİÇBİRSEY KURTULMAZ SADECE YAPMAK İSTESİN YETER.
YOBAZLIĞI ÜZERİMİZDEN ATIP ÇALIŞMAK GAYRET SAFETMEK İSTEMEK YETERLİDİR.
Paylaşımın için teşekkürler.
 

komando

Yeni üye
4 Eki 2006
4
0
Bende Türk Milletine Hayranım. BENCE TÜRK MİLLETİNİN YAPAMIYACAGI HİÇBİRSEY YOKTUR TÜRKÜN ELİNDEN HİÇBİRSEY KURTULMAZ SADECE YAPMAK İSTESİN YETER.
YOBAZLIĞI ÜZERİMİZDEN ATIP ÇALIŞMAK GAYRET SAFETMEK İSTEMEK YETERLİDİR.
Paylaşımın için teşekkürler.


kardese katiliyorum:)
 

ByTmR

Üye
25 Eyl 2006
249
3
Bursa
Türk istediği herşeyi yapabilir ama imkanı yok eger imkanimiz olsaydi simdi herkez suyla çalışan arabayla geziyo olabilirdi :)
neyse helal olsun adamlara paylaşım için ty.
 

GLOBAL34

Katılımcı Üye
29 Eyl 2006
327
0
dünyadan
paylaşım için saol kardeş:D turk habercıler japonyada bır raportaj yapmış soru şoyle:
soru: sızın için aşkmı once gelır yoksa iş? diye sormuşlar

cevap:....................................


sizce cevap nedır?

yalnız arkadaşlar turkıyede de yapmışlar cevaplar sızce ne olabılır

oke selametle kalın...
 

TuT@NK@M0N

Uzman üye
3 Tem 2006
1,288
5
abi japonlar sadece bu konularla ilgileniyorlar adamların yaptıkları başka hiçbirşey yok bakın onları kendi teknolojileri bitirecek o kadar alıştılarki makinelere robotlara sadece beyinlerini kullanabiliyorlar. başka icraat yok. bu teknoloji pek hayra alamet deyil. ÇÜNKÜ DÜNYADA HERŞEYİN BİR LİMİTİ VAR VE ARTIK O LİMİTLERİN SONUNA KADAR GELİYORUZ.
 

cimbomania

Katılımcı Üye
2 Ocak 2009
256
0
adamlar yapıyo, japonlar yapar, onlara hayranım ,çalışkan adamlar abi... aga bırakalım bunları işimize bakalım biz ya
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.