JavaScript Collector 1.1.0.4

GeNeRaL-33

Uzman üye
19 Tem 2007
1,365
37
255.244.233.1
JavaScript Collector; içerisinde 200'den fazla uygulamalı JavaScript kodunun bulunduğu, kodlar arasında arama yapılabilen, çeşitli internet tarayıcılar ile anında test imkanı olan bir kod bankası programıdır. JavaScript kodlarınızı bu program ile isterseniz önce tarayıcılar ile test edip sonra sitenizin asıl sayfalarına ekleyebilirsiniz. Bu sayede her türlü tarayıcıda çalışıp çalışmadığını sayfanızı internette yayınlamadan, önceden öğrenmiş olursunuz.
İçerisindeki çeşitli kategoriler :
* Arkaplan efektleri
* Reklam Banner leri (resimleri)
* Hesaplama araçları
* Çerezler
* Sayaçlar
* Tarih ve saat uygulamaları
* Eposta uygulamaları
* Form uygulamaları
* Oyunlar
* Oluşturucular
* Resim efektleri
* Link efektleri
* Hata sorgulama uygulamaları
* Fare efektleri
* Yönlendirme uygulamaları
* Kaydırma çubuğu uygulamaları
* Metin efektleri
* Araçlar & Çeşitli uygulamaları
* Kullanıcı bilgileri uygulamaları
* Pencere durum çubuğu efektleri
* Pencere başlığı uygulamaları
* Pencere uygulamaları

Program içinde yukarıdakilerin dışında kendiniz de "Create New Category" (yeni kategori oluştur) butonu vasıtasıyla yeni kategori ekleyebilirsiniz.







http://www.downloadtr.com/download.asp?id=5604
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.