Jetico Personal Firewall 2.0.2.8

nax61

Katılımcı Üye
12 Mar 2009
729
0
Trabzon
Jetico Personal Firewall hacker, virüs, trojan programları, bilgisayar ve verilere diğer dış ve iç tehditlere karşı bilgisayarınızı korur.
Three levels of protection are included: low-level network packets filtering, application-level network events filtering and filtering of user-level process activity.​
Koruma üç düzeyde yer almaktadır: Düşük şebeke paketleri, uygulama düzeyinde filtreleme ağ etkinliklerini filtreleme ve kullanıcı filtreleme düzeyinde işlem etkinliği.
With JPF you may check every packet that comes in or out of your computer and specify what programms are allowed to run.​
JPF ile bilgisayarınızın dışında veya gelir ve programları çalıştırmak için izin verilir belirtiniz her paket kontrol edebilir.
Version 2.0.2.8 improves stateful ARP filtering, process protection, registry monitoring.​
Sürüm 2.0.2.8 duruma ARP, kayıt izleme sürecini koruma filtreleme geliştirir.



Download Linki: İNDİRİN
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.