K-Lite Codec Pack + Mega v15.6.9 2020 Full indir

RageUnseen

Adanmış Üye
29 Ağu 2015
6,882
240
İstanbul
bWoy4B7.jpg

K-Lite Codec Pack + Mega v15.6.9 2020 Full indir
açılmayan tüm videoları bu paket sayesinde açabilirsiniz
K-Lite Codec Pack videolar için gerekli olan codec yazılımları ve ilgili araçlar içeren bir pakettir. Bu pakette tüm videolar için gerekli olan codecleri bulabilir ve kurabilirsiniz. K-Lite Codec Pack Full çok fazla sayıda codec içermektedir. Video dönüştürebilmek için gerekli olan codeclerde bu paketin içerisinde yer almaktadır. Profesyonel kullanıcılar için oldukça kullanış olan bu program önerilmektedir.
Boyut:27-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Son Sürüm
K-Lite Codec Pack Mega
 

İnterestHacker

Katılımcı Üye
24 Mar 2022
333
89
Dünya
Hocam şunuda açıklamam gerekirse, yayınladığınız sitede tek bu program değil bütün programların crackleri bulunur. Ve (bence) çok güvenilirdir. Ben yıllardır bilgisayarımda crackli program kullanırım bu siteden ve hiçbir çökme vs. yaşamadım. Bende mevcut 60-70 tane program var bilgisayarda hocam.

İyi forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.