Kablosuz Ağ sarı Ünlem İşareti

dorukkfy12

Üye
9 Nis 2016
139
0
Kablosuz ağ ile internete bağlanamıyorum. wi-fi işaretinin yanında sarı ünlem işareti var. Pc ye yeni format attım (windows 7 pro)
Not:kablosuz ağ driverını yeni kurdum (dellin orjinal sitesinden indirdim)

14 Mar 2017
215
0
Küba
wifi kopması veya ünlem işareti hatasının tek bir sebebi yok birçok nedenden dolayı olabilir

başlat / aygıt yöneticisi ağbağdaştırıcıları wireless N 1000 sağtıklatın kaldır sil ve akabinde değişiklikleri tara

modem şifresini yeniden isteyecektir girin böylece bağlantınız sıfırlanmış olyor

dorukkfy12

Üye
9 Nis 2016
139
0
wifi kopması veya ünlem işareti hatasının tek bir sebebi yok birçok nedenden dolayı olabilir

başlat / aygıt yöneticisi ağbağdaştırıcıları wireless N 1000 sağtıklatın kaldır sil ve akabinde değişiklikleri tara

modem şifresini yeniden isteyecektir girin böylece bağlantınız sıfırlanmış olyor

aygıt yöneticisinden dell wireless ı kaldırdım. değişiklikleri tarattıktan sonra aygıt gelmedi

14 Mar 2017
215
0
Küba
bu olması gere

HyperNox

Katılımcı Üye
20 Ağu 2016
459
0
aygıt yöneticisinden dell wireless ı kaldırdım. değişiklikleri tarattıktan sonra aygıt gelmedi

aşağıdaki dizinleri izleyerek hangi driverde hata var görebilirsin ona göre işlemini yaparsın acaba driverdemi sorun var başka birşeydemi diye

Bilgisayarım'a sağ tıklayıp en alttaki özellikler'e tıkla. sonra üstteki sekmelerden donanım sekmesine gelip aygıt yöneticisine gir. o sayfada yanında sarı reknkte soru işareti olan donanımların driverleri yüklenmemiş, ünlem olan donanımlarda da çakışma vb. sorun var demektir. onların sürücülerini bir şekilde temin edip kurarsan sorun kalkar.

macspace

Katılımcı Üye
13 Ara 2015
372
0
Web
Bu tür durumlar genellikle internet sağlayıcısından dolayı kaynaklanıyor. Benim en sinir olduğum durumdur. Hiç problem yokken birden bire sınırlı iletişim demeya başlar ünlem işareti ortaya çıkar. Sorun gider işe yaramaz. Daha öncesinde veri hattını değiştirdiler. Genelde klasik türk mantığı ile modemi açıp kapatınca sorun kalmıyor

dorukkfy12

Üye
9 Nis 2016
139
0

Sorun çözülmedi

aşağıdaki dizinleri izleyerek hangi driverde hata var görebilirsin ona göre işlemini yaparsın acaba driverdemi sorun var başka birşeydemi diye

Şimdi deniyorum

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.