Kablosuz Ağ Şifreleri Kırmak Artık Çok Kolay

tugaykaya

Uzman üye
12 Kas 2008
1,008
0
İstanbul
wifiauditor1232836916.jpg


En güçlü işlemcilerin yol almak için saatlerce uğraştığı şifre kırma tekniklerinde yeni teknolojiler harcanan süreyi çok kısaltıyor. Şifeleri hangi yeni yöntemle kırıyorlar?

kablosuz ağların şifre güvenliğini test etmek için geliştirilen bir yazılım, sadece bilgisayarınızın işlemcisini değil aynı zamanda ekran kartınızın paralel işlem yeteneğini de kullanıyor. Şifre kurtarma (ve kırma) konusunda uzman olan Elcomsoft tarafından sunulan Wireless Security Auditor, kablosuz ağların güvenliğini belirli bir süre test ederek sağlam olup olmadığını denetliyor. Tabii ki bir şekilde, bu yazılımla kablosuz ağların şifrelerini kırmak da mümkün.

psauditliste1232842078.jpg



Ekran Kartından Dopingli

Elcomsoft yeni birçok güvenlik ürününde olduğu gibi, Wireless Security Auditor ürününde de ekran kartlarının paralel hesaplama gücünü kullanabiliyor. Nvidia'nın CUDA ve AMD'nin ATI Stream teknolojilerini destekleyen ürün, bu şekilde çok kısa süre içinde çok daha fazla şifreyi kablosuz ağ paketleri üzerinde deneyebiliyor

atistream1232838679.jpg



Hangi Ekran Kartlarında Çalışıyor?

Elcomsoft ürünlerindeki ekran kartı hızlandırma teknolojisinin çalışması için, Nvidia'nın Tesla serisi paralel işlemci setlerine, GeForce 8, 9 ve 200 serisi bir ekran kartına veya yeni Quadro ekran kartlarına ihtiyacınız var. AMD tarafında ise ATI Radeon HD 3870 ekran kartı ve HD 4000 serisi ekran kartlarının yanı sıra, Fire Stream paralel işlem kartları kullanılabiliyor. Ekran kartı desteğiyle, bir ATI Radeon HD 4870 kullanarak saniyede 15.750 şifre deneyebiliyorsunuz.



Diğer Gereksinimler

Bu yazılımı kullanabilmeniz için herhangi bir kablosuz ağ dinleme yazılımından alacağınız standart TCPDUMP biçimindeki iletişim kaydı dosyasına ihtiyacınız var. Bu yazılım, size bu yeteneği sunmadığı için, bu özelliği taşıyan ayrı bir yazılıma ihtiyacınız var.

İndir: https://tik.lat/nPE63
 

murder_93

Üye
25 Ara 2008
216
0
kim bosu bosuna indirmesin bu programın full versionu olmadıgı süreçte hiç bi işe yaramaz ben 2 hafta boyunca serialini aradım bulamadım bosuna indirmeyin.tht de bunun hakkında 2 konu actım hıç cevap alamadım
 

ch_arli41

Özel Üye
9 Tem 2009
1,036
18
Emegin icin sagol arkadasim...!
bu verdiginiz programlar bence kablosuz ag baglantisi hackiyle alakasi yoktur en saglami ve garantilisi BackTrack 3 ben kullandim %100 sonuc....
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.