Dün yine çok güzeldin.
Öyle bakakaldım bi an düşündüm de gel desem gelirmiydin?
Kalbin kime ait senin* artık hangi renktesin sevilecek birimiydim ki sevdin* bak bende bittim.Sahilde bi şey yok* sinir oluyorum martılara...Çocuklar çok değiştin diyor kimseyle konuşmuyorum fazla yalnız kalmak daha iyi sanki.Senden sonra bi şey kalmadı bana seni yaşıyorum senin yokluğunda.
Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek* ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek* bırakıp gitsende unuturum sanma* zaman alışmayı öğretecek unutmayı asla.
Bu gün sana daha çok kızıyorum ve artık senden korkuyorum...Öyle bakakaldım bi an düşündüm de gel desem gelirmiydin?
Kalbin kime ait senin* artık hangi renktesin sevilecek birimiydim ki sevdin* bak bende bittim.Sahilde bi şey yok* sinir oluyorum martılara...Çocuklar çok değiştin diyor kimseyle konuşmuyorum fazla yalnız kalmak daha iyi sanki.Senden sonra bi şey kalmadı bana seni yaşıyorum senin yokluğunda.
Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek* ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek* bırakıp gitsende unuturum sanma* zaman alışmayı öğretecek unutmayı asla.
Bu şehir beni çok yoruyor* ne zaman durulurum bende bilmiyorum.Bu kadar hızlı yaşarsam ne olurum düşünmekte istemiyorum. Bu kadar çok tüketirsem neyim kalıcak bilmiyorum. Bu gün çok yorgunum ve durmak istemiyorum akşam yine yokum* döndüğümdeyse sabah çoktan olmuş olacak.Ben seni seviyorum* sen başkasını ve kendimi hayata bıraktım noktayı o koysun. Neyse ben birazdan çıkıyorum bana bıraktığın acıları taşıyamıyorum...
Alıntıdır...