Karanlıktan Aydınlığa Adlı Çalışma

NighTTeRRorS

Kıdemli Üye
1 Tem 2013
3,121
2
Linux@Grafik
Kullandığım Resimler
7NzGWY.jpg

vp9BAz.jpg

YN0G8Z.jpg

Ortaya Çıkan Çalışma
bG3oRZ.jpg

NighTTeRRorS

Kıdemli Üye
1 Tem 2013
3,121
2
Linux@Grafik

ByMuratTr

Kıdemli Üye
19 May 2016
2,237
1
Anadolu
Telefonun ve parmağın (sol üst) sınırlarına dikkat etseydin biraz okadar ugrasmissin. Bir de kız silik kalmış. Eline sağlık

Glue

Katılımcı Üye
22 Ağu 2017
466
0
Arizona
Tebrik ederim güzel yapmışsın ama bana çalışmanın ismi biraz yanlış olmuş gibi çünkü telefonlar bizi normal yaşantımızdan kopardığı için karanlığa doğru sürükleniyormuşuz gibi geliyor bana ama gerçi bende bunu bilgisayardan yazıyorum :)

NighTTeRRorS

Kıdemli Üye
1 Tem 2013
3,121
2
Linux@Grafik
Eline SağlıK dostum Yeteneklisin :)
Teşekkür ederim

Tebrik ederim güzel yapmışsın ama bana çalışmanın ismi biraz yanlış olmuş gibi çünkü telefonlar bizi normal yaşantımızdan kopardığı için karanlığa doğru sürükleniyormuşuz gibi geliyor bana ama gerçi bende bunu bilgisayardan yazıyorum :)

Teşekkür ederim çok güzel bir bakış açısı ben o açıdan hiç düşünmedim bu konuda da seni tebrik ediyorum

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.