Karışık Oyun Haberleri

  • Konbuyu başlatan Arsenik-tht
  • Başlangıç tarihi
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
Oyunlardaki en yıkıcı 10 silah

GameTrailers, oyun tarihindeki en başarılı 10 silahı seçti. Seçimde, silahların en eğlenceli ve en yıkıcı olmasının kıstas alındığı belirtiliyor.

Video şeklinde yayınlanan bu listeye YouTuBe'dan ulaşabilirsiniz.

BFG her ne kadar aşağılarda kalsa da 1. isim pek de şaşırtıcı değil. Tahmin etmek çok zor olmasa gerek..

Çifte ajandan yeni görüntüler

Ubisoft Splinter Cell Double Agent Xbox360 versiyonu için beş yeni ekran görüntüsü yayınlandı. Yeni görüntülere BURADAN ulaşabilirsiniz.

Halo 3 Single Player testleri

Bungie'den gelen son haberlere göre firma Halo 3'ün single player campaign bölümü için testlere başlamış. Teste şu an için ağırlık yapay zekaya verilmiş. Ayrıca kontrollere göre bilgisayarın tepkileri ölçülüyormuş. Test sırasında grafiksel olarak da tamamlanmamış texturelar kullanılmış. Bakalım Halo 3 ile Master Chief'in yeni serüveni nasıl olacak...

FlatOut 2 pistlere çıktı

İlki pek çok site tarafından yüksek notlarla karşılanan FlatOut, 2. oyunuyla PC, Xbox ve PS2 sahipleriyle buluştu. Oyun, Xbox Magazine, PSW, Eurogamer ve Total Videogames gibi sitelerden aynı notu almış durumda; 8/10.

Oyunla ilgili ayrıntılı bilgi, ekran görüntüsü ve videolar için FlatOut resmi sitesine tıklayın
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
Yeni ekran görüntüleri

http://www.worthplaying.com/article.php?si...=thread&order=0
http://www.worthplaying.com/article.php?si...=thread&order=0
http://www.worthplaying.com/article.php?si...=thread&order=0
http://www.worthplaying.com/article.php?si...=thread&order=0

Ultima Online'a devam

Ülkemizde de hayli popüler olan MMORPG'lerden Ultima Online'ın geleceği Mythic'in ellerinde şekillenecek. EA'in lisans haklarına sahip olduğu oyunu, geçtiğimiz günlerde satın aldığı Dark Age of Camelot geliştiricisi Mythic devam ettirecek. Mevcut Ultima Online ekibinin de yeni UO'lar için Mythic'e katılacağı belirtiliyor.

Bu arada firma, öte yandan Dark Age of Camelot'a da devam edecek. Belirtilenlere göre EA, 6 milyon oyuncuya sahip World of Warcraft'a rakip yaratmak istiyor.

Ultima Online'ın ise şu an halen 135 bin oyuncusu bulunuyor, 70 bini Japonya'dan olmak üzere.

Monkey Island yapımcısından yeni bir oyun!

How much wood could a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?

Bu satır yüzünüzü ekşitmekten çok güldürüyorsa, aşağıda yazılanlar da muhtemelen aynı etkiyi yapacak. Zira bu satırların sahibi, Secret of Monkey Island'ın esas adamı Ron Gilbert yepyeni bir oyunla karşımıza çıkıyor!

Oyun tarihinin -Leisure Suit Larry'yle beraber, şüphesiz- en komik oyunlarından Monkey Island'ın başında gelen isimlerden Ron Gilbert, yeni bir oyun tasarladığını, bunu dağıtacak bir yayıncı aradığını belirtti. Geniş bir dünyada, aksiyon elementleri de bulunan; bunun yanı sıra pek çok bulmacalar da içeren bir RPG olduğunu belirtiyor Gilbert bu proje için.

Dileriz en kısa zamanda bir yayıncı ona yardım elini uzatır.

Ubisoft: "PlayStation 3 fiyatı düşmeli"

Ubisoft başkanı Yves Guillemot, Xbox 360'ı geçebilmek için Sony'nin 2007'de PS3'ün fiyatını düşürmesi gerektiğini vurguladı. Geleceğin yeni nesil konsollar açısından çok parlak olduğunu belirten Guillemot, sadece Amerika'da 2008 yılına kadar 40 milyon konsolun satılacağını tahmin ettiklerini ekledi. 2007'nin konsollar için ciddi bir savaş yılı olacağına inandığını da belirtti, tıpkı bir süre önce Bill Gates'in söylediği gibi.

Bilindiği üzere PlayStation 3, düşük modeli 500, yüksek modeli (HDMI video port, yüksek kapasiteli HDD) 600 Euro'dan satışa sunulacak.
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
The Settlers II: the Next Generation German demo

Ubisoft sevilen strateji oyunu Settlers'ın devamı The Settlers II: the Next Generation için Almanca bir demo yayınladı. Henüz İngilizce sürümü olmayan demoyu bir an önce oynamak istiyorsanız demoya BURADAN ulaşabilirsiniz. Bakalım klasik strateji oyununun 3D'ye geçişi nasıl olacak.

Yeni Türk Oyunu " İstanbul Hikayeleri "

Made in Turkeey!...
Oyun piyasasında Türk yapımı oyunlar görmek, insanı oldukça heyecanlandırıyor. Bir yerlerde rastlıyorsunuz oyunun haberine ya da reklamına. Çıkacak olan Türk yapımı oyunun web sitesine girmekten alıkoyamıyorsunuz kendinizi. Yabancı oyunlara alışık olan bizlerin içinde hemen bir merak uyanıyor. Son bir yıldır Türk oyun piyasasında şaşırtıcı ve bir o kadar da sevindirici bir hareketlenme başladı. Pusu’nun piyasaya sunumuyla birlikte, 3D oyunlar birbiri ardına yapılmaya başlandı. Pusu’nun dışında; Koridor ve Kabus 22 de yerli malı oyunlarımızdan. Merak demiştim; çok güçlü bir duygu. Merakımı gidermek için önce oyunun yapımcısı olan Murat Çileli’nin, daha sonra da oyunun sitesine girdim. Murat Çileli’nin kişisel sayfasına girdiğimde, aslında bu oyunun dışında birkaç proje daha olduğunu gördüm. İşte İstanbul Hikâyeleri de bu projelerden bizi en çok ilgilendiren ve heyecanlandıranı.
........................................................... DAHA FAZLA BİLGİ
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
Bir Pro Gamer'ın hayatı

Pro Gamer olarak tabir edilen sıkı oyuncuların yaşamlarını fena tiye alan Pure Pwnage; teh Noob Song, World of Warcraft is feeling isimli şarkılarıyla; an itibariyle 11 bölüme sahip Pure Pwnage dizisiyle ve çizgi romanlarıyla oyuncuları gülmekten çatlatmak için 24 saat hizmet veriyor. Her bölümü birbirinden komik olan diziye ulaşmak için buraya, şarkı listenizin en başına oturacak über sanat eserleri içinse buraya tıklayın.

Boyutu büyük olmasına rağmen tepinerek gülmek isteyenler için ideal bir site Pure Pwnage. Tepinin, tepindirin.

A Vampyre Story sonunda dağıtımcı buldu

Eski Lucas Arts oyunlarını hazırlayan bir avuç insan tarafından geliştirilen A Vampyre Story, uzun zamandan sonra nihayet dağıtımcı bir firma buldu. Buna göre Autumn Moon'un merakla beklenen macera oyunu Crimson Cow firması tarafından dağıtılacak.

The Curse of Monkey Island, Steven Spielberg'ün The Dig oyunu, Indiana Jones... Bu isimler sizi heyecanlandırmaya yetiyorsa (ki sadece Curse of Monkey Island'ı duyup da heyecanlanmamak için kaplumbağa olmak gerekir) A Vampyre Story'yi de merakla bekleyebilirsiniz; zira bu oyunların yapımında bulunan Bill Tiller oyunun bizzat yazarı ve Autumn Moon'un kurucusu.

Macera oyunlarının iyice kaybolduğu şu günlerde umarız bu oyun bir an önce piyasaya çıkmayı başarır.

Fable 2 hakkında bazı bilgiler

Lionhead'in yaratıcı beyinlerinin ürünü Fable, devam oyunuyla önümüzdeki aylarda karşımızda olacak. Lionhead forumlarında oyunla ilgili pek çok oyuncunun görüşü dikkate alınarak hazırlanan bir oyun Fable 2; buna göre oyunla ilgili birtakım ayrıntılar da açığa kavuştu. Fable 2, önceden de belirtildiği üzere Fable'dan 500 yıl sonra geçiyor. Hikayenin kağıt üzerine döküldüğünü belirten yapımcılar, hikayenin Fable kadar uzun olmadığını, ancak oyunun daha yetişkin içeriğe sahip olduğunu belirtiyorlar. Elbette ki Lionhead gibi bir firmadan GTA benzeri 18+ içerikli bir oyun beklemek olmaz; ancak firma, pek oyuncunun oyunda yer alanlar karşısında şaşıracağını belirtiyor.

Bir de Lionhead oyunları bu kadar geç çıkmasa iyi olacak...

Call of Duty 3 için oyun içi video

Call of Duty 3 için yayınlanan Xbox 360'daki oyun içi görüntülerden oluşan videoyu izlemek için tıklayın
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
Harry Potter, Tiger Woods, SSX ve dahası Wii'de

Daha önceden Wii'ye destek vereceğini açıklayan Electronic Arts, Wii'ye çıkaracağı 6 oyununu resmi olarak duyurdu. (duyurulan diğer EA oyunlarına buradan ulaşabilirsiniz)

Daha önceden bilinen Madden NFL '07 ve NFS: Carbon oyunlarının yanı sıra Harry Potter, Tiger Woods, SSX ve The Godfather gibi EA serilerini de Wii'de görebileceğiz. Bunların yanı sıra Electronic Arts, Wii konusunda eylemlerinin devam edeceğini belirtiyor. (?)

Bunların arasından Need for Speed: Carbon sadece Wii'ye veya yeni nesil konsollara değil, tüm (TÜM!) platformlarda boy gösterecek: PS2, PS3, Xbox, Xbox 360, Gamecube, GBA, DS, PSP, PC, cep telefonları. Hayır, PS 1'e çıkmayacak, o kadar da değil.

Las Vegas Rainbow Six istemiyor



Las Vegas Başkanı Oscar Goodman, Rainbow Six serisinin yeni oyununun Las Vegas başlığı altında yapılmasından memnun değil. Buna gerekçe olarak ise; 11 Eylül saldırılarından sonra Amerika'ya karşı duyulan güvensizliği tekrardan ateşleyebilecek olması gösterildi.

"İnsanlar Las Vegas'ı güvenli bir yer olarak biliyorlar. Böyle bir oyun, bu imajı zedeleyebilir." diyen başkana karşılık Ubisoft, resmi açıklama da bulunmadı.


TeamFortress 2 ölmemiş!


Evet yanlış duymadınız, Duke Nukem Forever'la sıkı yarışa giren Valve'in kayıplara karışan oyunu TeamFortress 2 hala yaşıyor! EA ve Valve'in yaptığı açıklamada TeamFortress 2, Half-Life 2: Episode Two'ya bir multiplayer modu olarak gelecek.

Şaşırtıcı açıklamalar da sadece TeamFortress 2'nin geleceğiyle ilgili değil; Valve, Portal kod adında yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Bunun Prey tarzında portal konseptini kendine alan bir oyun olduğu belirtilse de bazı kaynaklar bunun sadece yeni bir Half-Life 2 silahı olduğunu belirtiyor. Dolayısıyla şimdiden Valve'in HL dışında bir oyun geliştirdiği için sevinmek erken.

Tüm bunlarla da sınırlı değil açıklamalar. Half-Life 2: Episode Two, PC ile beraber Xbox 360 ve PS3 için de piyasaya sunulacak. Konsoldaki versiyonun PC'dekini kapsayacağı belirtiliyor.


Gerçekten beklenmedik haberler.. Acaba TeamFortress hala diriliğini koruyabilecek mi?


Need for Speed Carbon oyun içi videosu

Need for Speed Carbon için artık geri sayım başladı diyebiliriz. Oyun için gelen ekran görüntülerinden sonra şimdi de tamamen oyun içi yarıştan oluşan bir video yayınlandı.

Videodan göründüğü kadarıyla Need for Speed Carbon, Most Wanted ve Underground 2'nin karışımı olabilir. Yayınlanan videoyu BURADAN izleyebilir veya save media kısmına tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.