Karisinin ölüsünü Saklayan Adam

ayvaz

Üye
1 Ocak 2007
176
2
istanbul
Jeff Green 32 yaşinda, Arizona/ABD'li bir adam.. bir sure once karisini kaybetmiş...kadin 29 yaşinda kalp krizinden ölmüş.. sevdigi birini kaybetmek her insani sarsar ama bu adam nasil sarsildiysa artik, karisinin topraga verilmesine 1 gun kala "onu kaybetmenin acisina dayanamiyorum, alip eve geri getiricem" diye ayaklanmiş... cenaze işleriyle ilgilenen gorevlileri arayip bunu onlara da soylemiş ve izin istemiş, adamlar şaşirmişlar ama nasil olduysa izin vermişler.. Jeff Green böylece "karicigim 7 kat topragin altinda olacagina evimizde olsun" diyerek almiş karisinin ölüsünü eve getirmiş... bununla bitmiyor, adam bir de "karim espri anlayişi gelişmiş bi kadindi" diyerek onu yeni kahve sehpasi yapmaya karar vermiş!!!! Tam 6.000.00 $'a cesedin bozulmasini engelleyecek şekilde ozel olarak tasarlanmiş koskoca bir cam masa yaptirmiş, ve kadini o camin icine yerleştirip masa diye salonun ortasina koymuş!!!

>Bunu duyan akrabalari ve arkadaşlari "bu adam siyirdi" diyerek artik ona ugramiyorlarmiş.. ama soyledigine gore hala korkmadan evine girip cikabilen birkac gercek dostu varmiş.. buyrun. siz misafirlige gittiginiz bir evde salonun ortasinda aşagidaki gibi bişey gorseniz ne yaparsiniz??
sdiw0.jpg
 
Son düzenleme:

DELİKIZ

Yeni üye
3 Eyl 2006
6
0
adamın sevgisine saygı duymak lazım, bizim dinimize göre doğru işey değil ama... ve ben kesinlikle öyle bi eve giremem ölüden çok korkarım :( :(
 

GICIKX

Uzman üye
2 Ocak 2007
1,074
9
yok be niye korkuyosunuz ki ölen ölmüş geriye beden kalmış ruh yok yani ne yapıccak sanki ordan yatıo
 

epolat88

Yeni üye
29 Ocak 2007
32
1
Bu ne ya bu adam sevgiden mi üzüntüden mi bilinmez kesin sıyırmış bence de.Bu eve gitmem ben sebebi ölü kadın değil adam.Neme lazım bir şey yapar belki,belli mi olur.Paylaşım için sağol.
 

besthacker

Üye
21 Ocak 2007
96
0
iğrenç yani büyük konuşmiyim ama böle bi şey yapmam heralde herif sıyırmış gerçekten öle yapcağına dua oku daha iyi
 

xXPesimisTXx

Kıdemli Üye
12 Tem 2010
3,619
8
İstanbul
Bu adam Türkiye'de ilk değil , Münevver kardeşimizi unutmayın aynısı gibi bu m*l dolaba saklıyo o m*l çöpe atıyo, ALLAH günahlarını affetsin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.