Karşıdaki PC yi Kontrol Etme ve İzleme

HaNCeR

Yeni üye
4 Şub 2007
39
0
ewt ufak mb li 2 program kullanarak karşı taraftaki pc yi izleme, yönetme, telnette konuşma, restart atma, dosya gönderme ve alma, ve pc yi kapatma işlemi yapabiliorsunuz..biraz detaya inelim..
ilk yapmanız gereken Hamachi 9.0 bilgisayarımıza indirelim...
ve pc mize kuralım...bu prgram sanal bir ağ oluşturmak içindir genelde bunu serverı olmayan multiplayer oyunları bir arada oynamak için çıkartılmıştır..
şimdi programı bilgisayarımıza yükleyelim...
yükledikten sonra restart atalım...pc açılınca başlat/prgramlar/hamachi yi çalıştıralım..
en altta sağda üçgen şeklinde bir simge belircektir..onun üzerinde sağ tuş yapıoruz ve Power On dioruz..
ve nickname die bişey çıkacak oraya isminizi girin ve oK diin..
program otomatik olarak sizin ip 'nizi göstercek..üstte ip numaranız yazıorsa ve menüler aktifse bağlsınız demektir.
sonra yapacağınız işlem yine prgramda üçgen şeklinde bir simge var ona tıklayarak "create new network " seçeneğini seçelim..ve network ismini girelim..isim olarak kafanıza göre....sonra network a vereceğiniz şifre var onuda girelim..ve oK dielim..
bölelikle bir sanal network oluşturduk...
tabi bunu karşı tarafada yüklemeniz gerekecek...ve karşı tarafa yüklerken creae değiL join network diyerek sizin network adınız ve sizin şifrenizi gireceksiniz..ekledikten sonra karşı tarafın ip ' si ve bilgisayar adı çıkacak eğer yeşil yanıyorsa online demektir..
bunu işlemi yaptıktan sonra...kaldı son işlem...heee bu arada eğer dosya paylaşımı yapmak istiorsanız c yada d yi paylaşıma açıksa kullanıcının programda adının üzerinde sağ tuş browse yaptıgınız zaman karşı tarafla dosya alışverişi yapabilirsiniz..
Diğer işleme geçelim..:)
Remote Administrator 2.1 prgramını yüklüoruz
her iki bilgisayarda da yüklü olması lazım...
bu programları her yerde bulabilirsiniz..programı kurduktan sonra sizden şifre isteyecektir...kendinize şifre belirleyeceksiniz...
ve restart atacaksanız....
ve yeniden açılınca başlat/prgramlar/remote_administrator/start remote administrator e tıklayarak prgramı açıcaksınız yalnız pgram açılmaz sadece sağda alta "R" harfi olarak bi simge belirir bu remote adminin açık oldugunu gösterir..
tabi karşı tarafada bunu kuracaksınız...
kurduktan sonra şifre verceksiniz..arkadaşlar bu konuda dikkat...karşı tarafın mutlaka şifresini bilmeniz lazımmm.....ona siz kurun uzak masaüstü yaparak....
Karşı tarafada kurduktan sonra Başlat/Prgmlar/remote_administrator/Remote Administrator viewer tıklayarak prgramı açın..
ve prgramı açtıktan sonra en üstte solda Connect var ona tıklayın ordan New Connect i tıklayınn
karşı tarafa bi isim verinn herhangi bişey olabilir..
ve alta İp soran bir yer var..
onuda hamachi açıp karşı tarafın ip adresi orda yazar...onu yazacaksınız...ve en sağda ...FuLL control, only viev,telnet,shutdown die seçenekler var ilk seferde korkutmamak için only vievi seçin...ve oK tuşuna basın..
ve Enter Password die bi kısım çıkacak....
oraya karşı tarafa yüklediğiniz Remote Administrator e girdiğiniz şifreyi girecekseniz...ve karşınızda onun ekranı...
haa unutmadan hamachiyi yüklerken orda automatic hamachi var. ona çeltik atın mutlaka çünkü hamachi mauel olarak açılır...genelde...onu yapın ki ip sini alın...
neyse parmaklarım yoruldu ama bu bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum...
daa yeniyimm bu sitede ama bilgilerim yeni değiL..
neyse ben yaptımm ve çok güsel ve hızlı şekilde çalışıyor..
ewt bu dosyaların toplamı 1,93 Mb
hadi kolay gelsin....:D

Programın Adı yazıor Arkadaslar Link YapıcakTım Acil Cıkmam GerekTi O YüdeN K.Bakmayın....:(
 

bariscan17

Katılımcı Üye
4 Eki 2007
934
1
pasword bildikten sonra ne kaldı alo dostum ağ kurmak karsıdakide enayi ya
pasword dağıtıyor
 

starallways22

Yeni üye
25 Tem 2008
21
0
ya kardeşim zaten bu yazıyı anlayan şahıs kolaylıkla bilir bunu çok zor ve uzun anlatıyorsunuz yapmayın anlamıyor millet
 

memoliii29

Yeni üye
10 Tem 2007
2
0
karşı pc ye bu kadar rahat müdahele edince programla falan uğraşmaya hiç gerek yok. server kur şifresini öğren remoteyi kur bunları yaptığın bilgisayar evdeki bilgisayar olur ancak başka birinin bilgisayarında bu kadar uzun süre kalmanız biraz zor.
 

BY/SUSKUN

Uzman üye
10 Ağu 2007
1,602
1
T.C
emegine saglık kardesim anlatım ıcın tesekkürler
ayrıca arkdaslarımızın bazıları kimi uzun anlatmısın vs... konu cevapları vermis soruyorum acaba kısa anlatsaydı nasıl sonuc alacakdı merak edıyorum sistemin yapılacak olan uygulma icin basarılı yada basarısız bir confıgırasyonu vardır gerek program gerek pc uzerınden yapılması gereken konuya deyinmis ve bir anlatım yapmıs beceri ve sonuc bizlere kalıyor yapmak yada yapmamak gibi
saygılar
 

baypars

Katılımcı Üye
5 Eyl 2010
485
0
Bu işe yaramaz krdeşim hiç denemeyin.Mantıklı ama imkansıza yakın daha kolay yollar varken bunlara gerek yok
 

bitkilerim

Yeni üye
4 Kas 2009
8
0
valla ben hiç yazılanı okumuyorum biliyomusunuz arkadaşlar yorumları okuyorum eğer çoğunluk tamam diyorsa öle okuyorum :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.