Kaspersky AntİvİrÜs-İnt. Sec. Full Lİsanslı+tema Paketİ

KARTAL 33

Uzman üye

:TANITIM:

KASPERSKY ANTİVİRUS 7.0.125 TÜRKÇE

1-KASPERSKY ANTİVİRUS V.7.0.125 TÜRKÇE KURULUM EXE DOSTASI....

2- 01.05.2008 TARİHİNDE TEST EDİLMİŞ KARA LİSTEDE OLMAYAN 30 TANE
KASPERSKY ANTİVİRÜS 7 TİCARİ LİSANS KEYLERİ.....KEYLERİN EN ERKEN LİSANS SONU 2009 DA DOLMAYA BAŞLIYOR MAYIS 2009'A KADAR ÇALIŞAN KEYLER.....

3-KASPERSKY KEY SIKINTISINA SON....HERGÜN 10-15 ÇALIŞAN KASPERSKY KEYİNİN YAYINLANDIĞI ÜYELİKSİZ ÜCRETSİZ KEY İNDİREBİLECEĞİNİZ İNTERNET KISAYOLU........

4-KASPERSKY'Yİ FARKLI EKRAN GÖRÜNTÜLERİYLE KULLANABİLECEĞİNİZ
BENİM SEÇİP EKLEDİĞİM 4 ADET KASPERSKY 7 EKRAN TEMESI...DOSYA BOYUTU FAZLA OLMASIN DİYE 4 TANE EKLEDİM. DOSYAYA EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİ ÜCRETSİZ İNDİREBİLECEĞİNİZ İNTERNET KISAYOLUMU EKLEDİM... BU KISAYOLU TIKLA***** YAKLAŞIK 30 ADET TEMAYI KENDİNİZ İNDİREBİLİRSİNİZ.......

Kaspersky® Anti-Virus 7.0 size geleneksel AntiVirüs programlarının üzerinde son teknolojiye sahip koruma sunar. İnternette güvenle ve kolaylıkla çalışabilir, konuşabilir, sörf yapabilir ve oyun oynayabilirsiniz. .

Önemli Özellikler
  • Bilinen ve bilinmeyen tüm tehditlere karşı Üçlü Koruma: 1) Saatbaşı Güncelleme, 2) Ön Davranış Analizi, 3) Süregelen Davranış Analizi. Yeni!
  • Virüs , Trojan ve Solucan koruması
  • Spyware ve adware koruması
  • Gerçek zamanlı eposta, İnternet trafiği ve dosya koruması
  • MSN, ICQ ve diğer tüm Chat programları koruması
  • Her tür keylogger koruması. Geliştirilmiş!
  • Her tip rootkit koruması. Geliştirilmiş!
  • Otomatik Güncelleme
Diğer Özellikler
  • Sistemi sorunsuz hale geri döndürme
  • Dışarıdan durdurma ve pasifleştirme tehditlerine karşı kendini koruma
  • Kurtarma Diski oluşturma
DOSYA BOYUTU:36.5 MB RAR ŞİFRESİZDİR

NOT: RAPİDSHAREDEN DOWNLOAD İÇİN FREE TIKLA SÜRE SIFIRLANINCA OTURAN KEDİLERİN OLDUĞU KARAKTERLERİ BOŞ KUTUYA YAZIP İNDİR...

KASPERSKY ANTİVİRÜS 7 DOWNLOAD
LİNK:
http://rapidshare.com/files/11181392....7.TR.FULL.rar

KASPERSKY İNTERNET SECURİTY V.7.0.125 TÜRKÇE

1-KASPERSKY İNTERNET SECURİTY V.7.0.125 TÜRKÇE KURULUM EXE DOSYASI..

2- 01.05.2008 TARİHİNDE TEST EDİLMİŞ KARA LİSTEDE OLMAYAN 30 TANE
KASPERSKY İNTERNET SECURİTY 7 TİCARİ LİSANS KEYLERİ.....KEYLERİN EN ERKEN LİSANS SONU 2009 DA DOLMAYA BAŞLIYOR MAYIS 2009'A KADAR ÇALIŞAN KEYLER.....

3-KASPERSKY KEY SIKINTISINA SON....HERGÜN 10-15 ÇALIŞAN KASPERSKY KEYİNİN YAYINLANDIĞI ÜYELİKSİZ ÜCRETSİZ KEY İNDİREBİLECEĞİNİZ İNTERNET KISAYOLU........

4-KASPERSKY'Yİ FARKLI EKRAN GÖRÜNTÜLERİYLE KULLANABİLECEĞİNİZ
BENİM SEÇİP EKLEDİĞİM 4 ADET KASPERSKY 7 EKRAN TEMESI...DOSYA BOYUTU FAZLA OLMASIN DİYE 4 TANE EKLEDİM. DOSYAYA EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİ ÜCRETSİZ İNDİREBİLECEĞİNİZ İNTERNET KISAYOLUMU EKLEDİM... BU KISAYOLU TIKLA***** YAKLAŞIK 30 ADET TEMAYI KENDİNİZ İNDİREBİLİRSİNİZ.......

Kaspersky® Internet Security 7.0 size Kaspersky AntiVirüs ile sağlanan güvenliğin yanısıra , Ebeveyn Kontrolü, Kişisel FireWall , Antispam filtreleme, Gizlilik kontrolü ve daha fazlasını sunar.

Önemli Özellikler
  • İnternetten gelebilecek her tehlikeye karşı Tümleşik Koruma
  • Tümleşik AntiVirüs Koruması 1) Saatbaşı Güncelleme, 2) Ön Davranış Analizi, 3) Süregelen Davranış Analizi. Yeni!
  • Gerçek zamanlı eposta, İnternet trafiği ve dosya koruması
  • IDS / IPS destekli Kişisel FireWall Geliştirilmiş!
  • Gizli bilgi sızıntılarını önleme Yeni!
  • Ebeveyn Kontrolü Yeni!
  • Spam ve phishing koruması
  • Otomatik Güncelleme
Diğer Özellikler
  • Virüs , Trojan ve Solucan koruması
  • Spyware ve adware koruması
  • Her tür keylogger koruması. Geliştirilmiş!
  • Her tip rootkit koruması. Geliştirilmiş!
  • MSN, ICQ ve diğer tüm Chat programları koruması
  • Sistemi sorunsuz hale geri döndürme
  • Dışarıdan durdurma ve pasifleştirme tehditlerine karşı kendini koruma
  • Kurtarma Diski oluşturma
  • DOSYA BOYUTU 38.0MB RAR ŞİFRESİZDİR
NOT: RAPİDSHAREDEN DOWNLOAD İÇİN FREE TIKLA SÜRE SIFIRLANINCA OTURAN KEDİLERİN OLDUĞU KARAKTERLERİ BOŞ KUTUYA YAZIP İNDİR...

KASPERSKY İNTERNET SECURİTY LİNK: http://rapidshare.com/files/11281097...5_.Ss.1.Tr.rar

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.