kaspersky'mi avsm'mı?

dead team

Katılımcı Üye
3 Eki 2006
632
0
cehennemin dibi
Arkadaşlar hangi virüs programını kullanacağımı bilmiyorum avastmı daha iyi yoksa kasperskymi?Yardım edersenz sevinirim
 
Son düzenleme:

ıslaktavşan

Yeni üye
24 Ara 2006
23
1
selam

ben her ikisinide denedim kaspersiky bence daha uygun bir program onunda bu aralar güncelleme problemi var ma avasttan daha iyi oldugunu söylemem mümkün
 

Antimodes

Yeni üye
21 Ağu 2006
35
0
kesinlikle kaspersky
avast çok kafası karışık bir veritabanına sahip virüsleri tanıyabiliyor fakat işleme gelince kaçıo :) kendi exe sini virüs olarak görüo bence kaspersky

ve alt programlar
yani
kaspersky anti hacker vs
 
9 Tem 2007
110
0
kasper iyi ama onun kendisi zaten trojen nod 32 deneyin bi güzel koruma az araştırın netten ne demek istediğimi anlarsınız...isteyen varsa yüklerim siteye:)
 

part_time

Yeni üye
10 Şub 2007
20
0
tabiki kaspersky biraz kasıyor ama yüzde yüz güvenlik hiç düşünmeden kasperskyı yükle
 

inadturk

Üye
9 Tem 2007
215
2
avast diyen arkadaşlara katılıyorum.ikisinide kullandım.kaspersky virüs veya trojan olan sitelere girmene izin vermiyor.demekki program kendine güvenemiyoki izin vermiyor.ben 8 aydır avast kullanıyorum daha hiç bir sorun çıkmadı.okadar viruslü sitelere girdiğim halde.avsast ve free download manegeer ikisi kordineli çalışıyor.önce seni uyarıyor.sen kabul etsen bile,indirdiğin dosyada virus varsa indirdikten sonra yine sana sorarak siliyor.ama kaspersky,de siteye girmene bile izin yok.ayrıca pc,yi çok kasıyor.

Bence avast.....
 

tuga

Yeni üye
7 Tem 2007
11
0
avast trojanlarda çok zayıf ama çalışma esnasında ps de kasma yok, kasper iyi özelliklere sahip trojan konusunda ama çok kasması dez avantajı.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.