Kendi Pc sinize MSN Yasağı Koyma :=)

Beksi

Üye
20 Nis 2009
155
0
İstanbul
Kimse O Pc Msn yi İndiremezsin

işyerinizde veya herhangi bir bilgisayarda msn messengerın kullanılmasını yasaklamak isterseniz

1- " Başlat " tan " çalıştır " a ve " gpedit.msc " yazın

2- açılan ekranda " bilgisayar yapılandırması " ve " windows ayarları " oradan " güvenlik ayarları " na daha sonra " yazılım kısıtlama sekmesine " gelin.

3- burada " ek kurallar " a tıklayın. açılan ekranda sağ tuş ile tıklayıp " yeni karma kural " a basın

4- şimdi sağlama dosyasının oradaki "gözat" dan " C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe " dosyasının yolunu gösterin. yani msnmsgr.exe dosyasını seçin.

5-güvenlik düzeyi "izin verilmeyen " kalsın o zaman hiç kimse sizde dahil msn messengerı çalıştıramazsınız. ayarları aynı yerden iptal etmedikten sonra.

6- açıklamaya neden msn messengerı iptal ettiğinizi açıklayın. tamam deyin ve artık msn messenger windows xp de yasaklandı

Verildiyse Özür Dilerim..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.