Kendimi Tanıtacağım ve yardım isteyeceğim

anarquista

Yeni üye
5 Şub 2007
2
0
arkadaşlar benim adım meriç hack hakkında fazla bilgi sahibi değilimdir ancak bana göre hackerlık emek karşıtlığı değildir.(size söylemiyorum) benim bir sitem var www.rockerstreet.com diye. Rocker sitesi. Bu siteyi kaç aydır çalışarak yaptım. portalı kendim kurdum, forumu myBB olarak yaptım. ben baktım, bir kaç hackle ilgilenen arkadaşım baktı güvenlik açığı bulamadı. ben güvenlik açığı olup olmadığını ve benim sitemin hacklenebilmesinin ihtimalini merak ediyorum. Misyonunuzu okudum ve hiçbiriyle ters düşen birşeyim yok. bunun için sizden yardım bekliyorum. bazı kişiler var ben lamerim diye dolaşan, siteni hacklerim diye tehdit eden. bunların gerçekten yapma ihtimali de var mı? yardımlarınızı bekliyorum.
 

TuT@NK@M0N

Uzman üye
3 Tem 2006
1,288
5
arkadaşım elbette sitelerin açıkları vardır ama önemli olan onu bulmak. işte buda tecrübe gerektiren birşey bence sen bir site açık tarama prog indir fromda arat böyle bir konu vardı kendinde yapabilirsin oke
 

anarquista

Yeni üye
5 Şub 2007
2
0
teşekkürler arkadaşlar güvenlik önemli nokta. ancak dediğim gibi eğer kötü bir niyetle site açmadıysam, emek verdiysem hacklenmesi haksız olur ayrıca çok kolay olabileceğini sanmıyorum. usta hackerlar neden benim sitemle ilgilensin ki:)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.