KeyLogger Nedir l Nasıl Kullanılır

Chack Scary

Uzman üye
5 Ocak 2012
1,562
0
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar.Bu makalemde sizlere aşağıdaki sorulardan bahsedeceğim.
1)KeyLogger Nedir
2)Nasıl Kullanılır


KeyLogger Nedir ?

Keylogger, oluşturulmuş çeşitli Keylogger programları ile kullanıcıların tuş kombinasyonlarının gmail adresinize gelmesidir.Keylogger programı ile oluşturduğunuz server'ı kullanıcının bilgisayarında açmasıyla birlikte,klavyeden basılan tüm tuşların gmail adresinize gelmesini sağlar.Yani keylogger programları ile istediğiniz şifrelere ulaşabilirsiniz.

Keylogger Nasıl Kullanılır ?

Kullandığınız keylogger programı ile oluşturduğunuz server'ı loglarının gelmesini istediğiniz kullanıcıya yedirtmeniz gerekmektedir.Keylogger server'ınızı çeşitli yollarla kullanıcının bilgisayarına yollayabilirsiniz.Bu yollar;

1)Msn'den yollayabilirsiniz.Kullanıcı ile msn'de iletişim kurabilir ve bu şekilde oluşturduğunuz server'ı Dosya Gönderimi yaparak kullanıcıya yollayabilirsiniz.

2-Upload Sitelerine Server'ımızı upload ederek : Server'ımızı Upload sitelerinden birine upload ederek kişinin indirmesini sağlayabilirsiniz.

Tabikide,kullanıcıya bu link'e server upload ettim diyip indirmesini isteyemezsiniz:)Bu sizin sosyal mühendisliğinize kalmış.Kullanıcıya bilgisayarımda oluşturduğum bir ödev veya bir dosya, kontrol edermisiniz gibi yollarla server'ı indirmesini ve dosyayı açmasını söyleyebilirsiniz.

Server'ımızı Anti Virus'lerden Kaçırmak

Evet Arkadaşlar, server'ımızı crypter kullanarak fudlar ve anti virus programlarından saklayabiliriz.Forumumuzda , üye arkadaşlarımızın yaptığı crypterlar mevcuttur.Örneğin Eros'un Crypter'ı var.Buradan ulaşabilirsiniz.

Server'ımızı Resim,Mp3 ile Birleştirme

Server'ımızı Resim,Mp3 ile birleştirmek içinde Binder programları kullanılır.Bu programlar kişiye server'ı kolayca yedirebilmemiz için kullanılır.Server'ımızı resim ile birleştirip kullanıcıya resim olarak göndeririz ve kullanıcı bu durumdan hiç şüphelenmez.

Umarım işinize yarar arkadaşlar.Forumda daha önceden bulunan bir konu.Ancak bende sizler ile bildiklerimi paylaşmak istedim. Hemde Güncellemiş olduk :) Konularımın Devam'ı gelecektir. Saygılarımla...


Chack Scary // TurkHackTeam.Net
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

comeback488

Yeni üye
28 Nis 2012
10
0
ya arkadaşlar ilk defa başlayanlar sizin yazdıklarınızdan hiçbirşey anlamadı :D Daha detaydı anlatabilirseniz seviniriz.
 

murat han

Üye
11 Şub 2012
222
0
istanbul
slm arkadslar anlatım guzel ama bız yenı baslıyanlar ıcın ayrıontılı vıdeo lu resımlı anlatım olursa cok super olur ..elıne saglık yınede .
 

By-Hard

Kıdemli Üye
28 Nis 2012
2,076
0
bende yeni başladım baya araştırdım fakat işe yarar bulamadım bitek şu konudaki ardamax keylogger ile sonuç aldım bu keylogger için bence en güzel konu sizinde işinize yarayacaktır;

http://www.turkhackteam.net/trojan-...7-full-serial-key-video-anlatim-choqfena.html

budur gayet güzel ve kullanışlı bir keylogger oradaki anlatımda bikaç eksiklik var o yüzden videolu anlatımıda burdan izleyin

http://www.turkhackteam.net/msn-icq-mirc/634545-keylogger-ardamax-video-anlatim-iceri.html

ve aynen uygulayın ben denedim ekran görüntüsü webcam görüntüsü vs geliyor fakat tek sorun şifreler gelmiyor
 

aks99

Yeni üye
30 Nis 2012
31
0
nerden indire bilirim bu programi? lütfen saglam bir link olsun. yoksa hep virus geliyor..
saygilar
 

usabehci

Yeni üye
11 Eyl 2012
33
0
merhaba arkadaşım eline klavyene sağlık yeniyim ama anladım kaö gündür bu konuyu arıyordum teşekkürler
 

muris01

Üye
13 Tem 2011
60
0
Dresden
paylaşım için teşekkürler. önce resmin içine atıp sonra fudlasak bir şey fark eder mi?

bir de ben fudlayıp resmin içine attım. deneme amaçlı resim dosyasını açtım ama mailime gelmiyo loglar... sebebi ne olabılır sızce?
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.