Keylogger

19 Ağu 2017
76
0
Merhaba Arkadaşlar

Keylogger kullanmak istiyorum fakat bunu karşımdaki anlar. O yüzden bir resim ile birleştirip öyle yollamak istiyorum. Keylogger resim ile nasıl birleştirebilirim?

NOT=Whatsapp üzerinden atacağım. Anlamaması lazım. Virüs taraması yapmaz kişi.

Baygomart

Katılımcı Üye
3 Haz 2017
807
0
Kavala
Keyloggeri Bir siteye Upload etmen lazım mesela dosya.tc mediafire gibi sonra ona linkini at bu arada resimle birleştirirsen ön izlemesini görür video ile birleştirmelisin

19 Ağu 2017
76
0
Moderatör tarafında düzenlendi:

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1
Merhaba Arkadaşlar

Keylogger kullanmak istiyorum fakat bunu karşımdaki anlar. O yüzden bir resim ile birleştirip öyle yollamak istiyorum. Keylogger resim ile nasıl birleştirebilirim?

NOT=Whatsapp üzerinden atacağım. Anlamaması lazım. Virüs taraması yapmaz kişi.
Çok kolay aldığın resmin üstüne tıkla notped++ ile aç diyor öyle aç onun içinde yazılar çıkacak keylogger kodlarını içine koy kaydet de artık o resim virüslü :D

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.