Kızların Tecavüzü böyle olur...

SaNaLBABA

Üye
26 Eki 2006
200
9
The Self-Touc
Bi kız yurdunda kalan 8 azgın öğrenci* bi gece "eğlenmek" istemiş. Kampüs şehir dışında* neredeyse köylük bi yerdeymiş. Bunlar etrafta dolanırken bi çobana rastlamışlar. Zaten akıllarında tek bi'şey varmış* bunu uygulamak için de aradıkları kurban karşılarındaymış işte. Zavallı adamın üzerine çullanıp sımsıkı bağlamışlar. Elbiselerini parçaladıktan sonra tahrik olmasını sağlayıp* ereksiyon olmuş penisini dibinden bağlamışlar. Böylece dolaşımı engelleyerek penise dolan kanı orada tutmuşlar.

Bundan sonra da kızların zevk alemi başlamış. Her biri çobanla* onlarca kez ilişkiye girmiş. Adam zaten açlık içinde olduğundan* başlarda çok hoşuna gitmiş. Her seferinde orgazm oluyomuş ve o bağlama olayından dolayı da ereksiyonu devam ediyomuş. Kızlar gecenin kör karanlığında* saatlerce adamın üstünden inmemişler.

Sabah o yörenin sakinleri çobanın cansız bedeniyle karşılaşmış. Adamcağız hala daha ereksiyon halindeymiş. Ölüm sebebi ise kalp kriziymiş. Soruşturmayı yürüten jandarma sonuca epey yaklaşmış ama* rektör* bütün nüfuzunu kullanarak* çıkacak skandalın korkusuyla olayın üstünü örtmüş.(ilginc geldi paylasayım dedım)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.