knayt online oyundan iyi anlayan yazılımcılar..

seyyidekber

Yeni üye
8 Eyl 2009
4
0
konun doğru yere açıldığını umarak yazılımdan çok iyi anlayan oyun hakkında bilgi sahibi olan hileler konusunda bilgi sahibi olan ciddi arkadaşlar ücretli hile yazdırılacaktır ilgilenenler mesaj atsın. :twist:RpS_thumbsup:
 

Petroff ``

Kıdemli Üye
6 Haz 2014
2,257
1
12 yıldır oynuyorum hileye karşıyım ama şöle tavsiye vereyim kolebot felan var aylık satın alıp kullanabilirsin.
 

GodModTr

Üye
5 Haz 2015
80
0
Zaten bu işi yapan adamlar piyasada tekler çakmaları da güzel değil öğren sen yaz derim, bunun içinde baya bir c# bilmeniz gerekmektedir.....
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.