köpek kız 15 yıldır insan olamadı

CyberBlade

Katılımcı Üye
6 Tem 2006
962
15
İstanbul
5332888385EF25488FE32088b.jpg


1991'de Ukrayna'nın bir köyünde bulunan Oxana Malaya adlı "köpek kız" aradan 15 yıl geçmesine rağmen hâlâ normale dönemedi. Alkolik ailesinin sokağa terk ettiği Oxana beş yıl boyunca köpeklerle birlikte yaşamıştı. Çiğ etle beslenen* uluyan ve yorulduğu zaman köpekler gibi dilini dışarı çıkararak nefes alan Oxana* 8 yaşında bulunmuştu. 23 yaşındaki Oxana* normale dönemedi. İngiliz çocuk psikolojisi uzmanları* Ukrayna'ya giderek* zihinsel engelli çocuklar merkezindeki Oxana'yı ziyaret etti. Doktor Lyn Fry* "Konuşma dili garip. Her ifadeyi* 'bir emir'miş

gibi telaffuz ediyor" dedi. Fry* genç kızın 6 yaşındaki bir çocuğun zekasına sahip olduğunu* adını bile doğru söyleyemediğini anlatarak* "Bir çocuk beş yaşına kadar konuşmayı öğrenemezse* dili gelişemiyor. Ancak Oxana terk edilmeden önce az da olsa konuşabildiği için durumu farklı. Üzgün olduğunda ormana gitmek istiyor" dedi.
 

oksit

Katılımcı Üye
7 Nis 2007
406
4
İstanbul
belki de ormanda yaşaması onun için daha iyi, öyle bir ailenin yanında yaşaması onun için daha kötüdür ... zaten kendisini köpek gibi hissediyormuş. insanlar da onu doğal olarak hayvan yerine koyacak.
 

nfs1mls

Üye
11 Tem 2007
72
0
allah o kıza yardım etsin bılıncı yerınde bıle degıl ınsan kopek gıbi yasarmı ya :S ck buyuk mebal almısh ailesi..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.