Kurbağa doğuran kadın

CyberBlade

Katılımcı Üye
6 Tem 2006
962
15
İstanbul
Asrın en dehşet verici doğum olayı İran'da yaşandı. İranşehr'de bir kadın rahmindeki sancılar nedeniyle doktora gitti. . Kadının rahminden bir parça çamur ve kurbağa çıktı.

İran'ın İranşehr kentinde bir kadın kurbağa dünyaya getirdi. Kurbağa larvasının* kirli bir havuzda yüzen kadının vücuduna girmiş ve orada kurbağaya dönüşmüş olabileceği belirtildi.

İtimad gazetesinin bir internet sitesine dayanarak bugün verdiği habere göre* kadın doğum hastalıkları uzmanı Vareste adlı kadın doktor* ismini vermediği kadının 6 ay adet görmediği için hamile olduğu düşüncesiyle hastaneye geldiğini* yapılan sonografi sonucu kadının batınında bir kist tespit ettiklerini söyledi.

Vareste* kadının karın bölgesinde şiddetli acılar hissettiğini söylemesi ve ağır bir kanama geçirmesi üzerine* kadını ameliyat ettiklerini belirterek* kadının rahminden canlı bir kurbağayla bir miktar çamur çıkardıklarını kaydetti.

Kurbağa larvasının* kirli bir havuzda yüzen kadının vücuduna girmiş ve orada büyüyerek kurbağaya dönüşmüş olabileceği tahmin ediliyor.

Özürlü bir çocuğunu bir yaşındayken kaybeden kadının sağlıklı iki çocuk sahibi olduğu ifade edildi. Kurbağanın incelenmek üzere eyaletin başkenti Zahedan'daki Tıp Fakültesi'ne gönderildiği belirtildi.
 

şövalye

Üye
4 Eyl 2006
119
0
HADİ BE AHTAPOT NASIL DOĞURURMUŞ İNSAN...BÖLE ŞEY OLURMU??KIYAMETİN ALAMETİ BİLE DEĞİL OLSA NEYSE DİYECEM AMA BÖLE BİR AYET YADA RİVAYET YOK..YİNE DE PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL...
 

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
olayda doğurma yoq bu ahtapot kurbağa yumurtaları bi şekilde kadınların içine girdiği zaman kadın rahminde rahat rahat yaşıyolarmış İnternette haberde okumuştum :)
 

CyberBlade

Katılımcı Üye
6 Tem 2006
962
15
İstanbul
ewet yanlış kelime seçmişim özür
ama bu haberlerde genelde doğurma olarak geçiyor we bu kadınlar bundan
habersizken ilk önce kadın doğuma gidiyorlar bu yüzden doğum diye geçiyor genelde
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.