Kurtlar Vadisi yeniden dönüyormu?

kunt

Katılımcı Üye
3 Şub 2006
266
2
Türk Televizyon tarihinin en uzun süre reyting rekortmeni olan dizisi Kurtlar Vadisi* yeniden ve yeni bölümleriyle ekranlara dönüş yapıyor.
Televizyon dünyası yeni bir transfer dedikodusu ile çalkalanıyor. Bilindiği gibi Kurtlar Vadisi dizisi* 86 bölüm Show TV'de yayınlandıktan sonra 11 bölüm için Kanal D ile el sıkışmıştı.

Yapımcı firma Pana Film* bu transfer ile haftalık 350 bin YTL olan ücretini 430 bin YTL'ye yükseltmişti. Her iki taraf da başka bir transfer ücretinin söz konusu olmadığını söylemişti. 11 bölüm sonra dizi bitti ve Kurtlar'ın macerası beyazperdeye taşındı.

Pana Film başta dizinin devam etmeyeceğini söylese de reyting rekortmeni yapımın Eylül ayında ekranlara yeniden döneceği bir süredir dillendiriliyordu.

Bu iddialara bir yenisi daha eklendi. Söylenenlere göre Pana Film* diziye devam edecek. Üstelik yeni bölümlerin yayını için tekrar Show TV ile masaya oturuldu. Taraflar prensipte anlaştı* ilk etapta 13 bölüm için el sıkışan Pana Film* dizinin yeni bölümlerinin senaryo hazırlığına da başladı
 

aytac06

Yeni üye
24 Eyl 2006
30
0
evet ben bunu duydum.ve eski kadro ile 15 bölüm çekilecekmiş ondan sonra ne olucak bilimiyorum ama kurtlar vadısı tekrar geliyo...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.