Kurtlarvadisi.org Hacked ( kürt medyası hacklemiş )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan f_and_y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ewet açmışlar siteyi.

bence cok iyi yapmislar cunku;k.vadisi dizisinden sonra liselerde çıkan olayları biliyoruz.

k vadisi teror başladı şimdi de ırkçılık mı çıkacak ? (Ben kürtleri desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın)

ya tabi yayınlanmasın da bu millet hep uyusun dursun dostunu düşmanını bilemesin gerçekleri göremesin bu gençler hollywood filmlerini izlerken o filmlerdeki şiddetten hiç etkilenmiyolar deil mi sıkıysa hollywood filmlerini yayınlamasınlar güçleri kurtalr vadisine mi yetiyo

Önceden bir dizi diye izliyordum kvsini.Tamam bazı sahneleri gerçektir diyordum ama genede tvi kapattığımda , dizi olduğunu algılıyabiliyordum.Ama kv tarihinden önce Hakan Türk adlı yazarın bi kaç kitabını okudum.Orda geçen olayların birebir kvsinde yayınlanmasından sonra abi tamam dedim.Hakan Türk'ün okuduğum kitapları roman türünden değildi.Yani Karakolların elinde mit'in elinde tuttuğu imzalı dosyaların basına yansımış kısımları.Bazılarıda özel araştırmalar sonucunda bulunmuş ama imzalı dosyalardı.

Diyeceğim o ki ; Ne kadar şiddet içerirse içersin sonuna kadar arkasındayım kvsinin.Ama hiçbir zaman ben polat olcam ben memati olcam diye sokaklara çıkanları.Deliyürekmi büyük polatmı ? diyip birbirini öldüren kişileride tasvir etmiyorum...
KV FOREVER!!!(izlemesini bilenlere)

Not:Soner Yalçın 'ın olduğu herşeyin arkasındayım.

Önceden bir dizi diye izliyordum kvsini.Tamam bazı sahneleri gerçektir diyordum ama genede tvi kapattığımda , dizi olduğunu algılıyabiliyordum.Ama kv tarihinden önce Hakan Türk adlı yazarın bi kaç kitabını okudum.Orda geçen olayların birebir kvsinde yayınlanmasından sonra abi tamam dedim.Hakan Türk'ün okuduğum kitapları roman türünden değildi.Yani Karakolların elinde mit'in elinde tuttuğu imzalı dosyaların basına yansımış kısımları.Bazılarıda özel araştırmalar sonucunda bulunmuş ama imzalı dosyalardı.

Diyeceğim o ki ; Ne kadar şiddet içerirse içersin sonuna kadar arkasındayım kvsinin.Ama hiçbir zaman ben polat olcam ben memati olcam diye sokaklara çıkanları.Deliyürekmi büyük polatmı ? diyip birbirini öldüren kişileride tasvir etmiyorum...
KV FOREVER!!!(izlemesini bilenlere)

Not:Soner Yalçın 'ın olduğu herşeyin arkasındayım.

bende bunu soyluyorum zaten. 7. sınıftaki çocuk polata özenip arkadaşını yine bıçaklamasın diyorum.

tabiii 7 yaşındaki çocukların hepsi polata özeniyo hiç hollywood kahramanlarına özenmezler benim 6 yaşındaki yeğen de süperman e spiderman e özeniyoo duvardan duvara yürümeye çalışıyo nabıcaz o zaman bu ülkede spiderman de süperman filmleri de yayınlanmasın

sz<i knightle falan uğraşırken millet bizim sitelerimizi hacklıyo

ewet açmışlar siteyi.

bence cok iyi yapmislar cunku;k.vadisi dizisinden sonra liselerde çıkan olayları biliyoruz.

k vadisi teror başladı şimdi de ırkçılık mı çıkacak ? (Ben kürtleri desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın)

yaa kardeş bence dediklerin bi yerde yanlış.çünkü dizi olsada olmasada ırkçılık olacak.kürt sorunu diziden öncede vardı.o muhabbet tamamen siyasi.elebaşı denilen bikaç şerefsizin idealleri uğruna bu kürt dediğimiz adamlar gaza gelio toprak istio bizde haklı olarak vatanımızı savunuyoruz.bu sorun zaten olduğu için dizi var zaten bu sorun olmasaydı o dzi yayınlanamazdı öle bi durumda zaten dizi bölücü bi dizi olurdu.ama baştada dediğim gibi bu sorun vadi olsada olmasada var ne bi eksi ne bi fazla...

bu arada yanlış anlama sana karşı bişey demedim sadece senin metnin çıkış noktamdı ondan yanii;)

acılmıs site iyi yapmıslar valla....

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.