Kurtlu ceset++20 Kendine güvenmeyen girmesin.

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
ogrishdotcomdecomposinginfores.jpg

ogrishdotcomdecomposinginfores.jpg

ogrishdotcomdecomposinginfores.jpg

ogrishdotcomdecomposinginfores1.jpg

ogrishdotcomdecomposinginfores.jpg



yeni yine yeniden süper bir fotoğraf ama sizin miğde duygularınıız bilemem :)
 

şövalye

Üye
4 Eyl 2006
119
0
yaw aga senin o mide duyguna hayranım..bide o ne biçim ceset.yanmışmı yoksa sen mi bize yediriyon ha?
 

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
Yok bu adam öleli baya olmuş bu ufak kurtçuklarda onu yawaş yawaş yemeye başlayınca derisinin altındaki renkte değişmiş adamın içi kurt dolu yani. we tabii güneşin renk değiştirmesindede etkisi war..

eger ateşte yanmış olsaydı derisi kavrulurdu dikkat et adamın derisi jilet gibi ;)
 

bruce+lee

Uzman üye
10 Mar 2010
1,688
0
Midem bir parça bile bulanmadı bundan daha iğrençlerinide gördüm :D videonun tekinde kadın adamın ağzına ediyordu ıyyyyy iğrençti
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.