Kusmak Isteen Buraa 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hack.tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hack.tr

Katılımcı Üye
Yıne Ben :twist Arkıler Bu gercek sımdı yemek yıyerek yapırm ama resımlerı gordukce gercekten mığdem kalkıyor
oykwg0.jpg

16bn4of1.jpg

1hm3.jpg

2qr7.jpg

5rs1.jpg

9kp7.jpg

Arkiler Kusura bakmayın resım bulamadım baska ama buldugum zman eklıcem(resim çokta iğrenc yok

Ztn bu resimler o kadar ığrenç deıl ki bulamadım k.bakmayın

Milyonlarca kez verildi bıkmadınız aynı konuları açmaktann!:@
verildi verildi babayı verildi sen neden bahsedıon yha bak bakayım foruma bu resımlerı benden baska kım vermıs allahım yha 513 ap513 tamam mı ? 513 sormayın

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.