Kutup Ayisi !!!!!!

SNİFFER 01

Katılımcı Üye
Bir gün ailenin küçük yavrusu annesine gider:
- Anne, ben sizin öz kutup ayınız mıyım? der.
Anne:
- O ne biçim soru oğlum? Elbette sen bizim öz kutup ayımızsın! diye cevaplar soruyu.
Ufaklık pek de ikna olmadan oradan ayrılır. Bu kez abisinin yanına gider ve:
- Abi, ben sizin öz kutup ayınız mıyım?
- Saçmalama len! Tabi ki sen bizim öz kutup ayımızsın, ne sandın ya? der.
Ufaklık gene ikna olmamıştır ama çaresizce oradan da ayrılır ve 1-2 gün aklını başka şeylerle meşgul eder. Derken baba avdan gelir. Birlikte yenen yemekten sonra bizim ufaklık bu kez babanın yanına gider ve klasik soruyu ona yöneltir:
- Baba, ben sizin öz kutup ayınız mıyım?
Baba daha önce hanımıyla konuşmuş ve durumdan haberdardır. Ona şöyle der:
- Yavrum bu soruyu daha önce annene ve abine de sormuşsun. Sen elbette bizim öz kutup ayımızsın ama seni bu soruyu sormaya iten sebep nedir?
Ufaklık:
- Yafw baba üşüyom üşüyom...

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.