Laptop Önerisi

Cihazın bakımlarını yapıyor musun? Temizlik olur, termal macun değişimi olur vs. vs.

Eğer ki yapıyorsan sürekli aynı performans da kalması yada yakınlarında olması normaldir. Eğer ki bakımlarını yapmıyorsan, cihazını gereksiz dosyalardan arındırmak vb. şeyleri yapmıyorsan performans çok fark eder.
Cihazım 3 sensine giriyor herhangi bir bakım yaptırmadım sadece bir kaç hafta önce bilgisayarımı win 11 10 geçirdim bu işlem sırasında bilgisyarım sıfırlandı

Cihazım 3 sensine giriyor herhangi bir bakım yaptırmadım sadece bir kaç hafta önce bilgisayarımı win 11 10 geçirdim bu işlem sırasında bilgisyarım sıfırlandı
Kanka senin cihaz harbi iyi yaşıyor he
Ben 2 ay bakımsız bıraktım performans yerleri öptü

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.