LeechGet 2007 2.1

GeNeRaL-33

Uzman üye
19 Tem 2007
1,365
37
255.244.233.1

LeechGet oldukça gelişmiş bir indirme yöneticisidir. LeechGet Internet Explorer tarayıcısı başta olmak üzere Opera ve Mozilla tarayıcılarında da oldukça hızlı ve iyi çalışmaktadır. Kullandığınız tarayıcının indirme yönetim sistemi size yeterli gelmiyorsa daha fazla ince ayar yapmak istiyorsanız bu yazılımla indireceğiniz dosyaları düzenleyebilir ve rahatlıkla indirebilirsiniz.

LeechGet neler yapabilir?
# Internet Explorer tarayıcısını tam destekler ve kolayca indirme linkine tıkladığınızda çalışabilir.
# Opera tarayıcısını tam destekler ve kolayca indirme linkine tıkladığınızda çalışabilir. (Ek yazılım gerektirmektedir.)
# Mozilla Firefox tarayıcısını tam destekler ve kolayca indirme linkine tıkladığınızda çalışabilir. (Ek yazılım gerektirmektedir.)
# Netscape tarayıcısını tam destekler ve kolayca indirme linkine tıkladığınızda çalışabilir. (Ek yazılım gerektirmektedir.)
# indirme sayacı sayesinde ayrıntılı istatistik alabilirsiniz ve indireceğiniz dosyanın hızını belirleyebilirsiniz.
# İstatistik bilgi sistemi sayesinde internet bağlantınızın dosya indirirken ne kadar kullanıldığını öğrenebilirsiniz.
# İnternetten dosya indirirken aynı zamanda sörf yapıyorsanız internet sayfaları oldukça yavaş açılır, LeechGet ile dosya indirme yaparken aynı zamanda sörf yapabilirsiniz. indirme yöneticinizi açarak indirme hızını belirleyebilirsiniz böylece siz internette sörf yaparken aynı zamanda dosyanızda sizi rahatsız etmeden bilgisayarınıza iner.
# LeechGet yazılımının özel zamanlayıcısını kullanarak dosyalarınızın indirme linklerini belirterek ne zaman indirilmeye başlayacağını seçebilirsiniz.
# Otamatik güncelleme seçeneği sayesinde programı sürekli güncel tutabilir ve yeni eklenen özelliklerden yararlanabilirsiniz. *** Sadece Premium kullanıcılar için geçerlidir.
# Yazılım hakkında sürekli olarak teknik destek alabilirsiniz. *** Sadece Premium kullanıcılar için geçerlidir.

Buradan indireceğiniz yazılım LeechGet Personal Edition ve Premium özelliklerini içinde barındırmaktadır ancak son iki özellik için 17 Euro ödemeniz ve kayıt olmanız gerekmektedir. Son özellikler haricinde diğerlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz herhangi bir kısıtlama mevcut değildir.



https://tik.lat/b0u5i
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.