lenvo 3000 g530

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alperakkan

Yeni üye
19 Nis 2009
2
0
merhaba,laptopum g530A..
masaüstünde sağ tıklıyorum kişiselleştirmeye basıyorum pencere açılır gibi oluyor ancak hemen saniyesinde kapanıyor.aynı şekilde bir kaç yerde daha yapıyor bu sorunu.(sistem özellikleri,ağ paylaşım merkezi,güç seçenekleri gibi)birkez sistem ayarlarına geri dönüş yaptım ve 3 gün sonra aynı sorunlar tekrar etmeye başladı.laptopumda orjinal windows wista yüklü yani aldığım gibi.galiba sürücülerde bir sorun var ama çözemedim.
yardımlarınızı bekliyorum.
 

Adrenn

Katılımcı Üye
21 Mar 2009
339
0
Arkadasim cd -dvd Rom üretici firmasinin en son vista 32-64 bit donanim lar icin olan aktuell driverlerini INDIR KURARKEN DOSYAYI kendin yer göstererek tanit ! yani aygit sürücüsünü denetlerken bilgisayrindan kurdugun yere yönlendir ve indirdigini yönlendirmek kaydiyla kurmaya calis.sistem defrag ve disk temizleme islemlerini yap.cd den taniyorsa bilgisayarini baslatip sistemi tamir seceneginden TAMIR ET !!olmazsa sistemi cd -dvd sürücülerini tanidigi güne geri yükle !! BILIYORSAN BIOS dan CD -Rom taniyip tanimadigina bakarsin >BILGISAYARIN ACILIRKEN hemen dell TUSUYLA iceri bakip öncelikle donanimlarinda VARmi yoKmu ona bak

bide windowsu güncellestirdiğinden emin ol...
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.