LG Mobile'dan Android 3.0 işletim sistemli ve 8.9 inç ekranlı tablet: Optimus Pad

Agemon

Özel Üye
22 Ocak 2010
6,476
1
DH_LG_Optimus_Pad_1.jpg


LG Mobile, bugünkü organizasyon kapsamında Optimus 3D'nin yanı sıra Optimus Pad'i teknoloji meraklılarının huzuruna çıkardı. Optimus Pad, Optimus 3D ile aynı şekilde sunduğu 3D deneyimiyle rakipleri arasından sıyrılmayı başarıyor.

1 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Nvidia Tegra 2 platformunun gücünü ve Google'ın tabletlere özel geliştirdiği mobil işletim sistemi 3.0 ''Honeycomb'' desteğini arkasına alan 654 gram ağırlığındaki Optimus Pad, 8.9 inç boyutunda ve 1280 x 768 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Ekran boyutu faktörünü göz önünde bulundurduğumuzda Optimus Pad'in, Motorola Xoom ile Samsung Galaxy Tab arasında konumlandırıldığını söylemek mümkün.

Yine Optimus 3D ile aynı şekilde 5 megapiksel çözünürlüğünde iki adet kamerayı bünyesinde barındırıyor. Böylece stereoskopik çekimler yapabiliyorsunuz. Cihazın Full HD video kaydı yapabildiği ve Full HD video oynatabildiği belirtiliyor. Ancak bu sefer yaptığımız 3D çekimleri Optimus Pad'in 8.9 inç'lik dokunmatik ekranından izlemek için özel gözlüğün şart olduğu söylenmekte.

HDMI 1.4 portuna da yer verilen LG Optimus Pad'in mart ayından itibaren dağıtımına başlanması planlanırken fiyatla ilgili ipucu verilmedi.

Editörün notu: Elimize farklı gelişmeler ulaştıkça haberimizi güncellemeye devam edeceğiz.

DH_LG_Optimus_Pad_2.jpg


 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.