Çözüldü Linkler Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sorb

Üye
17 May 2018
195
11
istanbul
beyler mesala burda arkadaştan gördüm linkler mesela böyle olur ya https://www.turkhackteam.org/tht-yardim-merkezi/ normalde atıldığında böyle olur
arkadaş trbobit in linkini atmış ama link gözükmüyo link böyleyken
https://www.turkhackteam.org/tht-yardim-merkezi/
> buna tıkladığımda direk o linke gidiyo (turkhackteam]
anlamadıysanız o parantezin içindeki turkhackteam yazısına tıkladığımda beni buraya yönlendiriyo
https://www.turkhackteam.org/tht-yardim-merkezi/ onu nasıl yaparım ben
link gözükmiyecek yani ben mesela bu linki https://www.youtube.com/?hl=tr&gl=TR böyle tıklandığında değilde böyle tıklandığında o linke gitsin >böyle tıklandığında gitsin (Youtube)
nasıl yaparım bi saat anlatamadım ama :saskin2
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

PALA

Özel Üye
26 Mar 2018
12,761
33
Değerli üyemiz url ekleye bastıktan sonra linki yapıştırıyoruz ve mavi bir yazı geliyor. Onu silip Tıkla-Git yazabilirsiniz.

NSyTyK.png
 

CH4M3

Uzman üye
19 Ağu 2017
1,927
16
php island
Siz herhalde şundan bahsediyorsunuz. mesela buradaki turkhackteam yazısı gibi tıklayınca gidiyor ama sen yapamıyorsun anladığım kadarıyla. Sana attığı yer yine forumdan veya bir internet sitesinden ise sen de yapabilirsin. Fakat skype gibi yerlerden gönderdiyse bilmiyorum. Eğer forumdan veya başka bir internet sitesi üzerinden yaptıysan duruma göre değişiyor. Mesela bizim forumda aşağıdaki resimde gördüğün gibi post atarken veya mesaj atarken hemen yazı yerinin olduğu kısmın üzerinde bulunan barlarda bir sürü simge/icon bulunmaktadır. O kısımdan yuvarlak içine aldığım kısma tıklayıp çıkan kısma linki kopyalayınız. Sonra resimdeki gibi seçtiğim kısmı kendinize göre düzenleyiniz.

6fDHfc.png



5WJvqD.png


4v-R-w.png
 

u YZ

Kıdemli Üye
13 May 2016
2,415
0
@root[~]#
Neye köprü tanıyacaksınız (link verecekseniz) yazın. Ardından üstüne gelip seçili hale getirin, Mesaj yazdığınız yerin üstünde Dünya ile beraber ataç simgesi göreceksiniz... Buraya yönlendirmek istediğiniz siteyi yazın. Seçili bölüm linklendirdiğiniz alan olacaktır.
 

Aydogan'

Ticaret Kategori Sorumlusu
13 Tem 2017
2,745
388
THT's database
Merhaba, Konu içeriği incelemiş olup sorunun çözüldüğüne kanaat getirilerek, daha fazla post kasılmasını önlemek ve sorunu yaşayan diğer üyelerimizin arama yaptıklarında daha kolay bulması için konu kilitlenip, "Çözüldü" ibaresi eklenmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.