linuxculari kizdiran karar

sefasss

Katılımcı Üye
29 Ağu 2009
839
0
~EfS@Ne~
linuxculari kizdiran karar
Linux'çuları kızdıran karar!


Linux işletim sisteminin Finlandiyalı babası Linus Torvalds'tan tepki çeken radikal bir karar...

Tepkiler büyük oldu...
Linux'un Finlandinya doğumlu yaratıcısı Linus Torvalds Birleşik Devletler vatandaşı oldu. Buna karşın bazı Linux severler ise tepkilerini yazarak dile getirdi.

İşte Linus'un bu hareketine karşı yazılan bazı forumlarda yazılanlar; "Adı Birleşik Devletler'le anılacak." "Beyni yıkanmış ve beyin yıkayan bir ulusun vatandaşı olduğun için tebrikler Linus. Bizi üçüncü dünya savaşının kollarına atıyorlar."

Torvalds, ailesiyle beraber iki yıldır Portland, Oregon'da yaşıyor ve iki ****** da Amerika vatandaşı. Ancak daha 2008'de yazdığı bir yazıda oy veremediği için kendini kötü hissettiğini söylerken, vatandaşlık işlemlerinin de çok uzun ve zor olduğunu dile getirmişti.
 

Pragma

Yeni üye
1 Ocak 2012
27
0
olsun abd vatandasi ne fark eder :)

linux herkesindir artık telif hakkı varmı oykmu bilemem ama müşterek tir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.