Lise sınıf geçme ortalaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serhat491

Katılımcı Üye
Anadolu lisesinde puan ortalaması 58 olunca mı geçliyor 60 olunca mı ? Bilen birisi varsa lütfen yardım etsin.

60 ile ortalamayla geçiyorsun kırıkların olsa bile ama normalde 45 alırsan sorumlu geçersin ama yazın dersleri vermen lazım :D

Geçen dönem 75 le teşekkür aldım bu dönem 65 oldu .Son yazılılardan korkuyorum . Eğer 55 se hiç korkmama gerek yok .

Kafama takmak deil de bi acıklık getirirsek iyi olur ? 3.00 60 mı oluyor 55 mi ?

kardeşim . 60 a 55 e takılma sen . ;
* 1. dönem ve 2. dönem not ortalamalarını al
örneğin; 1. dönem=4 , 2. dönem=3 topla böl ikiye 3,5 ten 4 geçer yıl sonuna
bütün derslerini bu şekilde ayarla sonrasında hepsini kendi ders saatiyle çarp
örneğin; ingilizce ort.=3 3.6(ders) = 18 puan
bunların hepsini topla ve 34 e böl (biz 34 saat ders görüyoruz o yüzden )

eğer topladığında 102 nin üstünde bi rakam elde ediyosan 4 zayıfa kadar ortalamayla geçersin .
böldüğünde de 3,00 ve ya yüksek bi rakam elde ediyosan sıkıntı yok geçion

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.