live MSN 9.0 Beta [TR][ÇOKLU MSN AÇMA][MSNplus 4.5]

upsmephisto

Katılımcı Üye
11 Mar 2008
291
1

boyut: 22 MB

paylaşılan diğer kopyada problemler olduğunu gördüm… Şimdi sizlerle paylaşacağım live MSN 9.0 PRIVATE BETA. Yani sadece beta tester’lara dağıtılan versiyon.
içerik:
TÜRKÇE patch - ÇOKLU MSN AÇABİLMEK İÇİN PATCH - ve 9 BETA uyumlu MSN PLUS
8.5′le meğer sürünüyomuşum.Kesinlikle tavsiye ederim.
GERÇEKTEN hızlı!!!!

Özellikler
Birçok yerden oturum açma ve mesajlaşma - Artık birden fazla bilgisayarda aynı adresten oturum açabileceksiniz.(Bunun için tüm bilgisayarlarda Windows Live Messenger 9.0 yüklü olması gerekiyor)
Kişi sesleri (Signature Sounds) - Bu özellik ile Messenger’a girdiğinizde kişileriniz sizin kişisel sesinizi duyar.(Fakat bu güzel özelliği karşınızdakine duyurabilmeniz için kişinin de Windows Live Messenger 9.0′a sahip olması gerekiyor.)İsterseniz de, seçtiğiniz kişi için çevrimiçi olma sesini de kapabilirsiniz.
Spam Raporlama (Spam Reports)- Eğer bir kullanıcı size spam içerikli bir mesaj veya davet gönderirse , siz onu engelleyebiliyor ve spam yollayanları rapor edebiliyorsunuz .Eğer siz spam gönderen kullanıcıları rapor ederseniz , messenger servisi bilgi toplayıp ve spam gönderenin hesabını sınırlıyor.Tüm bu raporlar daha iyi bir çevrimiçi deneyim için önemli bir adım.
Hareketli Görüntü Resimleri - Windows Live Messenger 9.0 .gif uzantılı resimleri destekliyor.Peki bunun anlamı ne? Görüntü resimlerinize artık hareketli resimler koyabileceksiniz.Benim de neden böyle bir özellik yok diyip durduğum özelliği sonunda eklemişler.Ayrıca programı yüklediğinizce birkaç tane de hareketli resim beraberinde geliyor.
Kişisel ileti alanında Link Verme - Artık kişisel iletinizde tıklanabilir bir link(site adresi) verebileceksiniz.
Görünümdeki Düzeltmeler - Görünümdeki değişmeler düzeltme niteliğinde Windows Live Messenger 8.5′den pek bir farkı yok.
Değişen Oturum açma , farklı duruş, anlık olarak yazı, ses ve video özelliği
Windows Live Contacts Server - Arka planda çalışan wlcomm.exe ile kişi bilgilerini korur, kişi bilgilerinizdeki güncellemeleri alır ve Messenger’ın daha hızlı açılmasına yardımcı olur.
Windows Live Messenger 9.0 henüz beta olduğu için çeşitli sorunlarla karşılaşılabiliniyor.İlk oturum açış biraz uzun sürebiliyor.
Windows Live Messenger 9.0 Türkçe Yama Kurulumu
Türkçe yamayı indirip içindeki msgslang.9.0.1407.1107.dll adlı dosyayı alıp C:/Program Files/Windows Live/Messenger dizinine kopyalayın.Varolan dosya ile değiştirilsin mi sorusuna evet cevabını verin.Bu işlemi yaparken Messenger kapalı olmalı.Hepsi bu kadar.
DOWNLOAD :
http://rapidshare.com/files/89594170/Windows_live_messenger-9.0.rar
 

kılıczade

Uzman üye
29 Eyl 2007
1,080
16
izmir *35*
evet arkadasa katılıyorum beta sürümler bizleri kobay olarak kullanıp nerde hata ve yanlıslık var bizler sayesinde bulup düzeltiliyor bu konuda magdur olan arkadaslarda var
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.