Logitech, Z600 isimli yeni Bluetooth hoparlörünü duyurdu

By-Kararuh®

Uzman üye
30 Tem 2012
1,987
2
bluetooth-speakers-z600.jpg

Son zamanlarda mobil donanım ürünlerine daha çok ağırlık veren Logitech, Z600 isimli yeni Bluetooth hoparlörünü duyurdu.

Bluetooth bağlantısı sayesinde bilgisayarlar yanında akıllı cep telefonları ve tablet modelleriyle de çalışabilen Z600, tasarımsal olarak oldukça şık görünüyor ve her hoparlör içerisinde üç adet sürücü yer alıyor. Üst bölümüne yerleştirilen dokunmatik kontrol yüzeyi sayesinde ses açma kapatma ayarının zahmetsizce yapılabildiği stereo hoparlör, USB ve 3.5mm çıkışları üzerinden de ses aktarımı sağlayabiliyor. Diğer teknik detayları açıklanmayan Z600, yere yakın kablo yapısı sayesinde de çirkin görüntüler meydana getirmiyor.

Ağustos ayı içerisinde Amerika ve Avrupa merkezli olarak satışa çıkacağı belirtilen Logitech Z600, 150$ fiyat etiketine sahip olacak.

137a.jpg
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.