Logitech'den Full HD görüntü desteği sunan yeni webcam

TuqrahanXP

Uzman üye
10 Kas 2011
1,346
0
BİLSEM BİLİŞİM



Geçtiğimiz günlerde Türkçe oyun klavyesi G105'i duyuran Logitech, yeni model tanıtımlarıyla ürün gamını geliştirmeye devam ediyor. Küp tasarımlı yeni fare tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken şirket, Full HD görüntü desteği sunan yeni internet kamerasını da kullanıma sunuyor.

HD Pro 920 olarak isimlendirilen kamerai Skype üzerinden 1920 x 1080 piksel, Windows Live Messenger üzerindense 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde video akışına olanak tanıyor. Fluid Crystal teknolojisi ile daha akıcı video hareketleri ve daha iyi görüntü kalitesi sunan kamera, aynı zamanda Carl Zeiss lens ile görüntü konusundaki iddasını da pekiştiriyor.

20 adımlı oto-fokus özelliği ile donatılan kamerada, stereo ses için çift mikrofona yer veriliyor. Kullanıcıların görüntülü konuşmaya her geçen gün daha fazla önem verdiğine dikkat çeken Logitech, HD Pro 920'yi ay sonuna doğru 100$ etiket fiyatı ile yurt dışında satışa sunacak.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.