LogMaIn Hamachi / İnternet üzerinden beraber oyun oynama>>

Launch Jw

Üye
31 Eki 2011
115
0
Öncelikle ; Arkadaşlar sızlerın de bıldıgı gıbı buradakı bolumde sızlere bılgı bagında bıldıklerımızı ve sızlerınde bılmenızı ıstedıklerımızı yayınlıyorz. Fakat görüyorum kı bazı arkdaslar burayı paylasımdan cok mesaj artırma yerıne dondurmus .

Defalarca sızlere soylemımıze karsın hayla acılan konulara flood yapılıyor. Bu hal nedir rutbe atlamak ıcın bır arkadasınızın konusunu resmen kırletıorsunuz her konuya kopyala yapıstır yapıp rutbe atlamak ıcn aynı cevabı verıorsunuz . Kacınız her yazdıgı konuyu pc 'sine indiripte kuruyorsunuzda bunu yapıorsunuz .


Oda yetmıyormus gıbı acılan konularda acık acık kufur argo kelımeler kullanıyorsunuz forum kurallarını okumadınızmı bu saygısızlık nedir lutfen bırdahakı sefer yaptıgınız yorumlara dıkkat edın.
Burada kı arkadslar sızlerın ıcın emek sarf ediyor bıraz olsun karsılıgını verın .

Bundan sonra program bolumu kurallarını okumdan paylasım yapmayın. Süs olsun dıe koymadık bunları .

Ve tekrar soluyorum .Bundan sonra bu tarz flood lar yapılmasın drek ban sebebıdir. Yonetım uyudu bız yaparız zannetmeyın herseyın farkındayıs.

Buradakı paylasılan prgramların hepsı full surum deıldır .Trial deneme ve surumleri de mevcutdur bundan esinlenerek kufur eden arkadsları gordum bırdaha olmasın crack bolumu zaten mevcut programın ısmını belırtın arkdaslar ve bız sızlere yardımcı olurz.

-----------------------------------------------------------------------------------



LogMaIn Hamachi İnternet üzerinde bir ağ oluşturur ve bu ağ ile
arkadaşlarınız ile Çeşitlli oyunlar oynayabilirsiniz Örneğin ;

Counter Strike,Yarış Oyunları,Dövüş Oyunları arkadaşlarınız ile oynayın
internet te ağ kurup otomatik olarak halleder Üstelik LogMaIn Hamachi sayesinde
Beraber nick kullanmadan konuşabiliriz... Çok Kullanışlı bir program...



LogMeIn Hamachi (İnternet Üzerinden Ağ Oluşturma Programı) programını kullanarak internet aracılığı ile VPN üzerinden birçok bilgisayarın aynı ağa bağlanmasını sağlayabilirsiniz. Genellikle oyunlar için kullanılan bu program ile uzaktaki bilgisayarları ofis içi bağlantılar şeklinde tanımlayarak çok daha kolay işlemler yapabilirsiniz. Hamachi, internet üzerinden LAN bağlantısı oluşturulmasına olanak veren bir protokol oluşturmaya yardımcı olan ücretsiz bir servistir. LAN ağında çalışan uygulamaları internet üzerinden ortaklaşa kullanabilmek için Hamachi'yi ortak ağ üzerinde kullanacağınız bilgisayarlara kurmanız gerekmektedir.
Çoklu oyuncu destekli oyunlar için de kullanılabilen Hamachi ile bambaşka yerlerdeki internet bağlantısına sahip bilgisayarlar ile aynı ağdaymış gibi oyunlar oynayabilirsiniz.
Kurulum: Programı indirdiğinizde kurulum bölümünde lisans bölümünde en üstteki "Non-Commercial License" seçeneğini işaretleyerek kuruluma başlayınız. Aksi takdirde ücretli olan Hamachi versiyonunun reklamı çıkacaktır.
Programı kurduktan sonra çalıştırdığınızda size Türkçe bir rehber yardım edecektir. Bu rehberdeki direktifleri yerine getirerek ağ oluşturabilir, arkadaşlarınız ile aynı ağlara katılabilirsiniz. Programın kullanımı oldukça basittir.
Hamachi ile artık birçok oyunu arkadaşlarınız ile birlikte internet üzerinden çok kolay bir şekilde oynayabileceksiniz.

Ayrıntılı Anlatım Başka sitelerdendir...zaman Kaybı el ile yazmak

---------------------------------------------------------------------------------


LogMeIn Hamachi ndir Download






 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.