Lübnandaki anne ......

devidoff

Katılımcı Üye
22 Ara 2006
458
14
Turquie
Ya böyle resimler koymayın yaa insan olan için içi kalkıyor yaa içim cok tuhaf oluyor lütfen bu sekilde olmasın insanlar görmek istemem kusura bakma dosttum yanlıs anlama beni
 

karahan34

Yeni üye
9 Ocak 2007
17
0
ALLAH elbet bir gün nurunu atamalandıracaktır..tüm bu anaların bacıların ve yetimlerin hakkınıda elbet o zaman geri alacaktır..zalimlerden..karahan kara/ dağıstandan herekese saygılarımla..
 

lazebura

Yeni üye
9 Ocak 2007
6
0
amerika israil ve avrupa düşmanlığım hiç bir zaman bitmeyecek

savaşçı ruhum hiçbir zaman durmayacak

savaşmak istiyorum bu uğurda en önde savaşmak istiyorum

allah büyüksün yarabbi,bunların belasını ver...
 

Dra

Üye
15 Ocak 2007
74
0
bursa
sana katılıyorm kardes..avrupa amerika israil düşmanlıgım hiç bitmeyeceq..onlara karşı savaşmaq istiyorum!!!ben kendımı bu çocugun yerine koyuyorum..gidip israilin en işlek caddesinde kendımı patlatırdım!!
 

hakan2002

Katılımcı Üye
4 Ara 2006
255
4
mannheim
ALLAH kafirlerin serrinden korusun bunu görüpte daha yahudi mali alanlara daha ne diyeyim ates düsdügü yeri yakarmis bi an üzülüyoruz ama sonra unutup normal hayata yani mc donaltlara aldilere daha bicok yahudi firmalarina yardim ediyolar unutmayin o anneye sikilan kursunun parasinda bizgibi müslümanlarinda parasi vardir mutlaka
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.