Masaüstü Resmini Değiştirilmez Yapmak İstiyorum?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ethemali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ethemali

Katılımcı Üye
Ben herhangi bir bilgisayarın (win7) masaüstü resmini değiştirdikten sonra başkasının değiştirmemesini daha doğrusu değiştirememesini istiyorum en azından zor bi şekilde değiştirilsinki pc den anlamayanlar değiştiremesin bunu asıl yapabilirm ?

1. Öncelikle Başlat/ Çalıştır komutlarını veriyoruz. Ve Çalıştır'a gpedit.msc komutunu yazıp TAMAM diyoruz.

02dd7.jpg

2. Grup İlkesi penceresi açıldıktan sonra sırası ile Kullanıcı Yapılandırması / Yönetim Şablonları / Masaüstü / Active Desktop komutlarını tıklıyoruz. Daha sonra "Active Desktop Duvar Kağıdı" komutuna çift tıklıyoruz.

03la0.jpg

3. "Active Desktop Duvar Kağıdı" komutuna çift tıkladıktan sonra karşımıza çıkan pencerede resimde de görüldüğü gibi "ETKİN" bölümünü seçip Duvar Kağıdı adına bir isim veriyoruz...
UYGULA ve TAMAM 'a tıkladıktan sonra işlem bitiyor.

04qs2.jpg

4. Artık Görüntü Özelliklerden Masaüstü sekmesine baktığımızda duvar kağıtlarının pasifleştiğini görürüz. Kolay gelsin...
05wq1.jpg

Teşekkür basmayı unutma kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.