Network Maximum anonimlik ve takipsizlik

kinq23

Üye
18 Ağu 2007
136
0
hiçbir şekilde takip edilir olmak istemiyorsam neler yapmalıyım.
tor ağı denedim çok yavaş VPN ve proxy farkı nedir? hangisi daha güvenli ve anonimdir.
peki ya sürekli 3-5 saniyede bir ip değiştiren programlar da var. bunları kullanmalı mıyım? vs vs
Forumda bu konuyla alakalı bir başlık varmı
 

ladyneydi

Yeni üye
3 Ara 2020
7
4
hiç bir şekilde takip edilebilir olmak istemiyorsan
internet aldığın modemin portunu evine uzak bir port a çektir
vpn kullanmak doğrudan sana özel ağ sunarken proxy bir vekil tarayıcıdan geçer yani sosyal mühendislikte pek fazla ağın takıldığı noktadan neler yaptığını görebiliyor ya da yeterli araştırma işe konum bulabiliyoruz zaten ağını parçalaman seni görünmez kılmaz sadece bir kaç dakika geç bulunursun .
bulunmama ihtimalin yok benim için en temizi vpn değiştirmek fakat bunu düzenli yapman gerek sürekli 3-5 saniyede değişmesi pek işe yaramaz .

(vpn nedir : Sanal özel ağ ya da vpn, uzaktan erişim yoluyla farklı ağlara bağlanmayı sağlayan İnternet teknolojisi. VPN sanal bir ağ uzantısı oluşturduğu için, VPN kullanarak ağa bağlanan bir cihaz, fiziksel olarak bağlıymış gibi o ağ üzerinden veri alışverişinde bulunabilir.
proxy nedir : Vekil sunucu veya yetkili sunucu, İnternet'e erişim sırasında kullanılan bir ara sunucudur. Bu durumda, örneğin bir ağ sayfasına erişim sırasında doğrudan bağlantı yerine: Tarayıcı vekil sunucuya bağlanır ve hangi sayfayı istediğini söyler Vekil sunucu gerekiyorsa o sayfaya bağlanır ve içeriği alır )
 

Niko7THT

Üye
20 Nis 2020
132
20
Merhaba değerli üye.
Farklı yöntemler mevcut.Örn:VPN,IP adresini MAC adresini gizleyerek ve s.
IP adresimizin güvende olması bizim için önemlidir. Onu gizleyerek,kişisel bilgilerinizi koruyabilirsiniz. IP adresini gizlemenin yolları:
1.VPN
Telefonumuzu,bilgisayarımızı VPN"e bağlarken cihaz VPN ile aynı yerel ağdaymış gibi görünür.Bilgisayarınız ağ üzerindeymiş gibi davrandığı için başka bir ülkede olsanız bile ağ kaynaklarına güvenli bir şekilde erişebilirsiniz.Eğer Wi-Fi halka açık kullanıyorsanız,bazı engellenmiş Web sitelerine erişmek için birçok avantaja sahiptir.Bunun için önerim:Kaspersky Secure Connection.Halka açık Wii-Fi ağında koruyor.Ayrıca kimliğinizi,bilgilerinizi,iletişiminizi,kötü amaçlı yazılımlara virüslere karşı koruma sağlayan bir VPN"dir.
2.Proxy.
Proxy sunucusu, trafiğinizi yönlendirildiği bir aracı sunucudur:
İnternet sunucularını ziyaret ederken, sizin IP adresinizi değil,yalnız o proxy sunucunun IP adresini görünür. Sunucular size geri bilgi gönderdiğinde, önce proxy sunucusuna gider. Daha sonra size yönlendirilir. Sunucuların faydası olduğu gibi dezavantajları da var. Bazı hizmetlerin sizi gözetlemesidir. Bu nedenle ona güvenmemeniz gerekir. Hangisini kullandığınıza bağlı olarak, tarayıcınıza reklam da ekleyebiliyorlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.