McFunSoft Audio Studio 6.6.3 Build 479

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
30285tn7.jpg
McFunSoft Audio Studio, çok popüler ses biçimlerini destekleyen, müzik üretimi için mükemmel ve profesyonel bir ses stüdyosu yazılımıdır. Yazılımın içerisinde ayrıca ses editör bölümüde bulunmaktadır. Yazılım, bir ses dosyasını düzenlemek için görsel olarak size izin veren, kullanımı kolay bir arayüz sağlamaktadır. Sanal ortamdan herhangi bir biçimde sesleri kaydetmek, ses biçimlerini CD'ye yazabilmek, DVD, VCD veya transfer edebildiğiniz, gelişmiş ses editör şarkılarını ve kendi müziğinizi oluşturmak için tasarlanmış profesyonel ve komple bir yazılımdır. Yaptığınız kayıtları istediğiniz bir çok dosya biçiminde kaydedebilileceğiniz, parça bilgileri, albüm, sanatçı adı, yayın yılı ve diğer bilgileri kendi isteğinize göre düzenleyebilileceğiniz ses montaj teknolojisini kullanıcılar için ev bilgisayar ortamına taşıyan güçlü bir yazılımdır.


Yazılım, en çok kullanılan ses düzenlemesi teknolojilerinin tamamını içermektedir. Verimli, ses düzenlemesinin her biçimini desteklemektedir. Ses verilerini ve ses düzeyini sürekli olarak incelemekte ve düzenlemektedir. Desteklediği ses biçimleri arasında; WAW, MP3, WMA, OGG, MP2, ALAW, GSM, DSP, ADPCM, ULAW, G.721, G.723, G.726, RAW ve VOX bulunmaktadır.

Günümüzde kullanıcılar artık bilinen ses dosyalarını dinlemek zorunda kalmamakta hatta kendi seslerini kaydedip albümlere ekleyebilmektedir. Herheangi bir ses dosyası üzerinde oynama yapabilmekte, bir veya birkaç sesi birbiri ile karıştırabilmektedirler. Film müziklerine kendi seslerini ekleyebilmekte, sonradan bunların düzenlemelerini yapmaktadırlar. Ancak tüm bu işlemleri tek bir çatı altında toplayan yazılımlar ise nadir bulunmaktadır. Hele bunları yaptıktan sonra CD ortamına yazabilen yazılımlar ise yok denecek kadar azdır. Mevcut yazılımlar ise çoğu işlemleri tam olarak yapamamakta veya hepsini bir arada bulundurmamaktadırlar.

Yazılım, temelde yukarda bahsedilen işlemleri yapmakla beraber, bir ses dosyasının seçilmiş bölümüne filtre koymakta ve süzmektedir. Bir mikrofondan bir ses dosyasına veya diğer giriş cihazından bir ses dosyasına kayıt yapabilme olanağına sahiptir. Ses biçimlerini diğer bir ses dosyasına dönüştürme yeteneğine sahiptir.

Sesleri oluşturun:
# Farklı formatlardaki işitsel dosyalar, WAV, mp3, MP2, WMA, Ogg, Vorbis, AIFF, MPC ve vb. ses biçimlerinden istenilen ses biçimi seçilerek ses dosyası oluşturulabilmektedir.

Ses ve etkilere başvurun:
# Tüm ses ve etkileri filtrelemekte, ses düzenlemesinde ihtiyaç duyulan filtreleri sağlamaktadır.

Sesi düzenleyin:
# Bütünüyle ses düzenlemesi seçmesini kapsayan gelişmiş etkiyle, istediğiniz ses yolunu düzenleyebilmektedir.

Sesi kaydedin:
# Mikro telefondan, CD, Video veya işitebildiğiniz herhangi bir sesi kaydedebilirsiniz.

Seslerinizi ayarlayın:
# Farklı kodlama bit hızlarında ses seçimi yapabilmektedir.

Cd ve mp3 diski yapın:
# Gerek MP3 ve gerekse Audio CD yapımı için CD yazma yazılımı mevcuttur. Bu yazılımdan faydalanarak kullanıcılar CD veya Audio CD yazabilmektedirler.

Sıkıştırma (Grabber):
# Yazılım sayesinde Audio CD'leri kolayca MP3 ses biçimine çevirebilirsiniz.

Ses bilgisini düzenleyin:
# Parça bilgileri, albüm, sanatçı adı, yayın yılı ve diğer bilgileri düzenleyebilirsiniz.

DOWNLOAD

aLıntıdır..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.