Medya Kulübü Alımları Açıktır

Arslan'

BM DİREKTÖRÜ
7 Nis 2020
2,264
3,446
Merhaba arkadaslar, basvurularinizi bekliyor, değerlendiriyor olacagim, katılım saglayan arkadaslar, sifirdan sosyal medya uzmanlik egitimi görecek, çekirdekten yetistirilecektir.
 
27 May 2023
188
44
1bA7KC.png


81e1j1r.png

Kulüp Alımları Açıktır

ltgn7pe.png


Temel amaç resmi sosyal medya hesaplarının yönetimini sağlayan Basın&Medya ekibine yeni yöneticiler yetiştirmektir. Amacımız sosyal medya hesaplarımızı geliştirmek ve büyütmektir. Sosyal Medya bilim dalı ve aynı zamanda bir zanaattır. Bu zanaat için yeterli bilgi birikimine sahip olunduğunda, marka ya da isim bilinirliğini arttırmak, pazarlama faaliyetlerini geliştirmek ve satışları arttırmak için strateji planlama, uygulama ve izlemek gibi beceri ve nitelik gerektiren işler icra edilebilir.

t8qz975.png


Kulüp üyeleri ilk önce çeşitli konular hakkıdna eğitimler görecek, devamında verilen eğitim ile alakalı görevler istenecektir. Başarı gösteren üyelerimiz uygun görüldüğü takdirde
Basın&Medya Ekibi Asistanı olarak atanacaktır.

f4k1a3w.png

'D4RK
eil2zer.png


on88sjc.png


eousg3m.png


mk7ngqa.png

Telegram
c8d1mka.png



Başvuru formunu eksisksiz bir şekilde doldurup
BÜRKÜT' 'e özel mesaj yoluyla gönderiniz.

cdo0p83.png

ya1Mnm.png


Kulübün açılması için gereken izin Kulüpler Genel Sorumlusu @'Türk tarafından verilmiştir.
Elinize Emeğinize Sağlık
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.