Medya'da Bugün! Instagram'da 60 Saniyelik Hikaye Gösterimi Başladı!

Chester Hoca

Katılımcı Üye
4 Ocak 2020
876
800
DATA
Instagram 60 Saniyelik Hikaye Dönemi Açıyor

Instagram Hikayeler özelliği oldukça başarılı ve hakimdi. Bu bölüm artık uygulamanın en çok kullanılan kısmıdır. Ama yine de eleştiriler var. Örneğin, Hikayeler gönderileri için 15 saniyelik zaman sınırı. Birçok kullanıcı bu sürenin artmasını istiyor.

Kullanıcılar istediğini aldı ve
Instagram Türkiye için 60 saniyelik bir hikaye dönemi başlattı.



60 Saniyelik Artık Hikayeler Instagram'da Paylaşılabilir Durumda


Yeni güncellemenin ardından Instagram'da 60 saniyelik hikayeler paylaşabileceğiz. Tek bir hikaye, herhangi bir bölünme olmaksızın 60 saniyeye sahip olacaktır.

Ancak şimdilik özellik
halka açıklanmadı. Seçilen test kullanıcıları yeni güncellemeyi aldı ve sistem açıkça test ediliyor gibi görünüyor. Güncellemeyi alan kullanıcılar da bu konuda bilgilendirilecektir.



Açıkçası
Instagram'dan böyle bir adım beklenirdi. Birkaç başka ülke de benzer süre kararları verdi. Şu anda, "Hikaye" bölümünde hangi ek hususların bulunduğunu bilinmiyor. Ama biliyoruz ki artık sosyal medya bir yarış haline geldi.

Platformlar daha fazla öne çıkmak ve daha fazla kullanılmak için her zaman yenilik peşindedir. Ancak, bu güncellemeler bitmiş gibi görünmüyor. Sürekli yenilik haberleri akmaya devam edecek.


 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.