Megaupload dan Premium suz indirmek. Bir de Speed hizlaniyor

  • Konbuyu başlatan Arsenik-tht
  • Başlangıç tarihi
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
Merhaba Arkadaslar
Öncelikle Bu konuyu araştırmamın sebebi forumda yüklü olan megaupload linkli kısımlarda free olarak indirme yapamamamızdır.Ama bundan sonra sorun yok.İlk günkü gibi free olarak olarak indirmeye devam edeceğiz.


Bende bu Yöntem calisiyor.Bu Yöntem ile Megaupload dan daha hizli bir sekilde indirebiliryorum.


1- Öncellikle http://www.guardster.com gidin. Ondan Sonra en asagia kadar gidin ve ''» FREE Anonymous Web Proxy'' görüyorsunuz. Orada ''Access the Free Proxy'' tiklayin.



2- Simdi ''Adress'' yerine Megaupload Linkini yapistirin. AMA http:// SILMENIZ LAZIM. Örnek: O Adress Yere sadece http://www.megaupload.com/?d=36R64AR2 örnekde yazılmış olduğu gibi indireceğimiz linki kopyala yapıştır yöntemi ile yapıştırıyoruz. NO Script seceneginin işaretli olmadığını mutlaka kontrol etmeniz gerekiyor.Aksi takdirde java hatası veriyor.Yazdiktan Sonra ''I agree with to ..... '' tiklayin ve bekleyin...




Not: ''I agree with to ..... '' tikladiginiz zaman 1-3 dakka icinde link acilacaktir.. Ve Bu yöntemle daha cabuk indirebilirsiniz.(Bende öyle, eskiden 25 ile iniyordu simdi 45)
 

zatorettii

Katılımcı Üye
6 Eyl 2008
316
0
çanakkale
anlamadıgım olay su zaten Megaupload dan pre siz gırıp ındırıyorum ben böle saçma bırsey denemeye ne gerek var kı anti sansürümle gayet mutluyum :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.