Merhaba Arkadaslar--İceri..

Calipso15

Yeni üye
12 Kas 2011
11
0
Ben Onur
Yas 15..
Siteye daha cok online oyunlarda hesap bulmak icin kayıt oldum bunun için bir bölüm varsa sitede link aratlarsa sevinirim..
Birde su ise yeni basladım iyi bir keylogger önerisi istiyorum..Cvp verenlere tskürler.
 

qadiir

Üye
21 Şub 2011
212
0
Öncelikle hoş geldin , kalıcı olmak dileğiyle.
Online oyunlarda hesap bulmak terimi sanırım çalıntı hesap istiyorsun ama ben bu zamana kadar bu sitede öyle bir hesap görmedim büyük ihtimalle görmiyeceğimde.
Keylogger öneriside Ar-Ge deki Keylogger programlarına bak _RoC_ Arkadaşımızınki sorunlu onun haricindekilerin hepsi güzel.
 

Calipso15

Yeni üye
12 Kas 2011
11
0
Gadir beni iyi anlamıssın kardesim .Cvplar için tskürler.Kalıcı olucagımdan emin olabilirsiniz. :D
 

qadiir

Üye
21 Şub 2011
212
0
Duvarıma yaz veya profilime gir msn mi ekle özel mesaj atsam bile cevap vermezsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.